Sayfa 140/967 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by Cogito06 Yazıyı Oku
    İç sesi değil, k.ç sesi olmuş bence...

Sent from my iPhone using hisse.net
    O degilde o kadar aciklama yapmis arkadaslar bi tesekkur et bari

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by aliatabey Yazıyı Oku
    O degilde o kadar aciklama yapmis arkadaslar bi tesekkur et bari

Ne kızıyorsun bıladel..arastırıyoruz... düzgün konuş alo. cogito6..nıye terbıyesızlık yapıyorsun..alemsınız yaw..şirketi öguyorsunuz bakıyorum pazarlamamı gercekmı dıye...adam 20 dıyor..dıkkatımı çektı ne yapacaktımkı..sorgulamak suçmu sirket %137 pırım yapmıs..sakın olun..

Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Sayın eskici cuma günkü kapanıştaki alışları görünce 3e gelmesini bırakın sabah yeni rekorlar gelmesini bekliyorum. Hissenin tarihi zirvesi 3.24 olduğunu belirtelim.
    Aynen katılıyorum.

Özellikle cuma kapanıştaki alışların ne kadar iştahlı olduğunu gördükten sonra, ben de yarın yeni zirveye denemeleri bekliyorum.

Herkese iyi geceler.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Ne kızıyorsun bıladel..arastırıyoruz... düzgün konuş alo. cogito6..nıye terbıyesızlık yapıyorsun..alemsınız yaw..şirketi öguyorsunuz bakıyorum pazarlamamı gercekmı dıye...adam 20 dıyor..dıkkatımı çektı ne yapacaktımkı..sorgulamak suçmu sirket %137 pırım yapmıs..sakın olun..
    O adam 2018 sonu cirosu yani 1,5 seneden fazla süreden bahsediyor.

Neyse biz 2,50 den beri senet pazarlıyoruz sen rahat ol koç....
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

5.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Yav birader sormana kizan yok illaki hakkin soracaksin ama sormaninda cevap vermeninde bi yolu var ne olur niye boyle diye bodozlama sorulmaz ve cevap vermis arkadaslar bi tsk. Et bari kalkip vaycok primlenmis falan diosun madem primlendi sormican bilion demekki.Bu arada bu topicte kimse mal pazarlamaz yazan atkadaslar hep ky. 1 ay geriden okumaya baslarsan daha net anlarsin hadi iyi geceler

Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Şirketin buradan pazarlanıp pazarlanmadığını anlamanın yolu açıp bilançoyu ve faaliyet raporunu okumaktır.

Sonra da oradaki tespitlerinizi (tabi varsa) getirip burada rakamlarla izah etmektir.

Biz burada dayanağı olmayan hiç bir bilgiyi veya tahmini paylaşmıyoruz.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Cogito06 Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum.

Özellikle cuma kapanıştaki alışların ne kadar iştahlı olduğunu gördükten sonra, ben de yarın yeni zirveye denemeleri bekliyorum.

Herkese iyi geceler.
    Yarın yeni zirveler bencede mümkün.

Ara direnç bölgesi 3,45 ler seviyesi. Oralara gelirmi gelmezmi hep beraber yarın göreceğiz. Belkide tahtacı ağır gitmeyi benimseyecektir. Yarın ola hayrola.. Bu arada Euro kurundaki düşüş sürüyor.

Tüm ortaklar için hayırlısı...
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

8.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Yarın yeni zirveler bencede mümkün.

Ara direnç bölgesi 3,45 ler seviyesi. Oralara gelirmi gelmezmi hep beraber yarın göreceğiz. Belkide tahtacı ağır gitmeyi benimseyecektir. Yarın ola hayrola.. Bu arada Euro kurundaki düşüş sürüyor.

Tüm ortaklar için hayırlısı...
    Aynen katiliorum sn.kuzeys degerli yorumlariniz icin tsk. Ederiz

Sayfa 140/967 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •