Sayfa 581/1001 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Üstadlar size bir soru.Bu dolar konusunda Brezilya ve Rusya dan negatif ayrıştık yani gümlüyoruz iyice. Liranın çöp haline gelmesi umurumuzda değil ama Avrupa'nın da mı umurunda değil? Avrupa'da dengeler bozulmaz mı? Örneğin turizm ülkesi İspanya, Yunanistan yerine sudan ucuz Türkiye tercihi...? Yine Avrupa da üretimin Türkiye ye kayması...? Avrupa'da da dengeler bozulmaz mı? Doların 10-15 liraya gelmesini Avrupa da izler mi?

16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bu aksam ki iyi gelir YouTube kanalinda quinvest müdürü ile canlı sohbet vardı. cikarimlarim nacizane şöyle;
    Eid in başarısının düşmesi BIST 30 a yönelmesi, çünkü küçük şirketlerin fiyatlamasinin gerçekçi olmadığını düşünüyorlar
    Altın onsu 1850 den alinabilse çok iyi olur, bu fiyat onlara göre neredeyse dip
    Tam söylemek istemedi ama yüzde 75 yabancı varlık (altın, Euro ve yabancı tahvil,sukuk) yüzde 25 TL de kalın dedi.
    Amerika borsaları fazla şişti, borsalarda çökme demiyorum ama uzun süreli bir düzeltme gelecek dedi

3.  Alıntı Originally Posted by mistyimage Yazıyı Oku
    Üstadlar size bir soru.Bu dolar konusunda Brezilya ve Rusya dan negatif ayrıştık yani gümlüyoruz iyice. Liranın çöp haline gelmesi umurumuzda değil ama Avrupa'nın da mı umurunda değil? Avrupa'da dengeler bozulmaz mı? Örneğin turizm ülkesi İspanya, Yunanistan yerine sudan ucuz Türkiye tercihi...? Yine Avrupa da üretimin Türkiye ye kayması...? Avrupa'da da dengeler bozulmaz mı? Doların 10-15 liraya gelmesini Avrupa da izler mi?

16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Değişik bir bakış açısı. Bu konuya böyle yaklaşan bir analize hiç denk gelmedim. Ama doların 10 liraya gelmesi herkes tarafından bekleniyor gibi

4.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    bu aksam ki iyi gelir YouTube kanalinda quinvest müdürü ile canlı sohbet vardı. cikarimlarim nacizane şöyle;
    Eid in başarısının düşmesi BIST 30 a yönelmesi, çünkü küçük şirketlerin fiyatlamasinin gerçekçi olmadığını düşünüyorlar
    Altın onsu 1850 den alinabilse çok iyi olur, bu fiyat onlara göre neredeyse dip
    Tam söylemek istemedi ama yüzde 75 yabancı varlık (altın, Euro ve yabancı tahvil,sukuk) yüzde 25 TL de kalın dedi.
    Amerika borsaları fazla şişti, borsalarda çökme demiyorum ama uzun süreli bir düzeltme gelecek dedi
    Ayrıca BIST te sadece büyük sirketlere yatırım önerdi. Çünkü sadece onların fiyatı gerçekçi ve dolar karşısında oldukça ucuz olduğunu belirtti

5. TTE 0(yazıyla sıfır)

6.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Ayrıca BIST te sadece büyük sirketlere yatırım önerdi. Çünkü sadece onların fiyatı gerçekçi ve dolar karşısında oldukça ucuz olduğunu belirtti
    Onlar hep bist 30 tarafındalar ama fazla ısrarcılar.
    O yüzden EID fonu ağır aksak gidiyor.
    5 aylık getirisi MK%30'da kaldı.Eski dostluğumuza binaen satmıyorum ama sabrımı sınıyor.

7. Bu arada tüm coronazedelere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Umarım sıkıntısız atlatılır bu süreç.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu arada tüm coronazedelere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Umarım sıkıntısız atlatılır bu süreç.
    Ben de aynı dileklerimi iletiyorum.

Qinvest müdürü yayın linki var mı?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 581/1001 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •