Spek bey Elazığlı sanırım ,sayfa 23 hisse 23 tl.
Ya sabır .
Spek bey Elazığlı sanırım ,sayfa 23 hisse 23 tl.
Ya sabır .
Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.
Çok da fazla beklentiye girmemek lazım diye düşünüyorum arkadaşlar. Bilanço geldi bedelli süreci başladı beklenti bitti gibi. 3 katına geldi şu anda. Herşey fiyatlandı gibi. Onay geldiğinde belki bir iki tavan daha yapabilir. Ya da düşedebilir, herkes kendi kararını kendisi verecek.. Bu yıldız pazar olayı da 1 ocak a kadar devam ediyor mu süre ? Bilen var mı. Bu arada amacım algı yapmak değil. Farkındalık oluşturmak. Şuan da ilk aldığım şekilde pozisyonumu koruyorum. Ytd
Fiyatı burda tutmak gibi dertlerinin olduğunu nerden çıkardınız. Zaten amaç bedelli ile şirketi batık durumdan kurtarmak, bu sayede özsermaye artıya geçmiş olacak. Yani şirkete havadan para gelmeyecek. 400 milyon parayı kim koyacak yüzde 80-90 ını patron koymayacak mı ? Dolaşımdaki payın azalması iyi birşey mi bilemiyorum. Sonuçta lotlarımız 1/5 oranda azalacak. Peki hisse fiyatı bunun sonucunda 5 kat artacak mı orası muaallak. Eğer artacaksa bile bunu 38 e giderek fiyatladı. Bedelli süreci sonrasında hisse yaklaşık 200 tl olması lazım ki eski zirve fiyatı olan 38 tl ye tekabül etsin. Yanlışım varsa düzeltin lütfen..
1/7 oranında azalacak fiyat da ayni oranda artacak bu kesin..daha önceki yazilarimda 23 TL fiyattan işlem gerçekleştiğinde dahi Rüçhan fiyatini da yazdım.bunu kimse yazmaz bicok insan hesaplayamaz🙂bunu size SPK dan 2 lisans sahibi biri olarak yaziyorum.crfsa ile ruchani arasındaki fiyat farkindan dolayı malesef bizim yerli bilgisiz yatırımcı ilk gün rucahana yüzde 500 bile yaptırabilir.kendi beklentilerime göre onay gelmeden ve geldikten sonra bölünmeye 32 40 TL arası girmesini bekliyorum.hic düşündünüz mü egeen kartn konya gibi hisseler neden fiyat bu kadar yüksek.sermaye azaltimi iyidir birde üstüne yüzde 22 bedelli 17 TL den yüzde 350 1 TL bedelliden iyidir👍👍
1000 lotu olan birinin 15 günlük bedelli süreci başladığında elinde 183 lotu olmayacak mı ? Yani 5.5 kat azalacak. Peki hisse fiyatı aynı oranda artacak demişsiniz, nasıl bu kadar eminsiniz. Diyelim hisse 30 tl den bölünmeye başladı 1000 lotum var. İlk gün hesabımda 150 lot E 33 lot R olmayacak mı. Bunların ilk gün açılış fiyatı ne olacak bu belli mi. E ve R kaçtan açılacak. Egeen karton gibi düşük sermayeli örnekler var evet. Bu carfursanın da böyle olacağı anlamına mı gelir.
Yer İmleri