Sayfa 643/1002 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlarım, uzun bir hastane serüveninden sonra bu akşam evime geldim. Çok şükür yemeğimi yiyebiliyor, tuvaletime gidebiliyorum. Ama eski halime dönmem için uzunca zaman gerekiyor.

Sağlığınızın değerini koruyunuz. Parayla- pulla ölçülmüyor. O anda hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Artık akışına bıraktım. Kendimi iyi hissettikçe foruma girebileceğim. Para işlerini komple oğluma devrettim. Ben canımın derdine düştüm. Hastane işini ne siz sorun ne ben anlatayım. ALLAH kimseyi düşürmesin. Şimdilik esen kalınız.
    Allah’a şükür. Çok sevindik. Burada sevildiğinizi bilin. Forumdaşlarınız sizi unutmadılar.
    Sağlık insana büyük bir ders veriyor.
    hem kötü gün dostlarınızı, hem hayatta kendimizi yıprattığımız küçük konuların gereksizliğini gösteriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bana arada oluyor ,resmen akşam üstü aklıma geldi ,sn ressam için ,çok uzun zaman geçti yoksa üzücü bir durum mu oldu diye merak etmiştim,ne yalan söyliyeyim yaşıyor olmanıza çok sevindim.Geçen ay bir akrabayı coronadan kaybettik,yaşı 69 du sağlık problemleri de vardı gerçi ,ama bizim sülalede tek vaka çıkıp onu da kaybedince zaten çok korktuğum bu hastalıktan daha da korkar oldum.Neyse olacak olan olur,kişisel karantinaya devamdan başka çare yok.
    Sizede teşekkürler bu süreçte bize çok yol gösterdiniz. İlk defa geçen hafta mahallemiz çok riskli statüye geldi. Çember daralıyor. Gözünü para bürümüşler yokmuş gibi yaşamaya devam ediyor.

O egeli ben değilim

Suudi Arabistan, İzmir'deki depremzedelere yardım göndermeyi planladıklarını açıkladı.
    Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'ya göre, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Ege Denizi’nde meydana gelen deprem nedeniyle mağdur olanlar için acilen tıbbi, insani ve barınak yardımı gönderilmesi için Kral Selman Yardım ve İnsani Çalışmalar Merkezi'ne talimat verdi.

https://tr.sputniknews.com/ortadogu/...rdim-talimati/

O egeli ben değilim

4. Sn Ressam çok geçmiş olsun. Ağustos sonu küçük oğlum hafif semptomlarla geçirdi covidi.Ama Psikolojik etkilerini hala atlatmaya çalışıyoruz..Yaşayan daha iyi biliyor.Acil şifalar dilerim.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sizede teşekkürler bu süreçte bize çok yol gösterdiniz. İlk defa geçen hafta mahallemiz çok riskli statüye geldi. Çember daralıyor. Gözünü para bürümüşler yokmuş gibi yaşamaya devam ediyor.

O bir nevi görevimiz sayılır sn egeli,gene de sağolun.Aman ha arkadaşlar benim aldığım bilgilere göre hastalığın öldürücülüğünde azalma kesinlikle yok,sadece artık gençler de çok hastalandığından ölüm sayısı biraz daha az gözüküyor,yoksa riskli gruplarda öldürücülükte azalma kesinlikle yok.Ve vaka sayısı hepinizin malumu,ben ölüm sayılarına şaşıyorum,hadi yok vaka dedin yok hasta dedin asıl sayıyı açıklamadın yarın bir gün hukuken yırtabilirsin,ama ölüm sayısı nasıl bu kadar düşük gösteriliyor onu çözemiyorum cidden.Aslında ilerde hukuken izahı çok zor bir durum,benim aklıma göre gerçek ölüm sayısı açıkl*****n en az beş katı olmalıydı.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    O bir nevi görevimiz sayılır sn egeli,gene de sağolun.Aman ha arkadaşlar benim aldığım bilgilere göre hastalığın öldürücülüğünde azalma kesinlikle yok,sadece artık gençler de çok hastalandığından ölüm sayısı biraz daha az gözüküyor,yoksa riskli gruplarda öldürücülükte azalma kesinlikle yok.Ve vaka sayısı hepinizin malumu,ben ölüm sayılarına şaşıyorum,hadi yok vaka dedin yok hasta dedin asıl sayıyı açıklamadın yarın bir gün hukuken yırtabilirsin,ama ölüm sayısı nasıl bu kadar düşük gösteriliyor onu çözemiyorum cidden.Aslında ilerde hukuken izahı çok zor bir durum,benim aklıma göre gerçek ölüm sayısı açıkl*****n en az beş katı olmalıydı.
    Normalleştirdiler. Artık vaka sayısına bile bakmıyorum. Anlamı kalmadı. Halkında gündeminde değil. Güle oynaya korona oluyoruz. Bir anketlere bakıyorum bir yaşadıklarımıza anlayamıyorum.

O egeli ben değilim

7. Geçmiş olsun s. Ressam.
    Kaleniz sağlam değilse daha ağır geçirme ihtimali yüksek...

.... dergisinde yayınlanan yeni bir araştırmaya göre, ispanya'daki bir hastanedeki 200 COVID-19 hastasının % 80'inden fazlasında D vitamini eksikliği tespit edildi.
    https://www.sciencedaily.com/release...1027092216.htm

Sn. Ressama, çok geçmiş olsun.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 643/1002 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz