Bende dýþardan ciddi bir para giriþi olduðunu sanmýyorum. Eðer öyle olsaydý yabancý 8.50 den yavaþ yavaþ girip kurun sert düþmesini istemezdi. Bu son 3 günde yaþadýklarýmýz içerden bir ops gibi. yani dýþ minnaklardan ziyade iç minnaklarýn iþi gibime geliyor. Ülkede son 3 günde olanlarý anlamaya çalýþýrken devrelerim yandý. Filim gibi olaylar yaþýyoruz.
Dostlar güncel cds nereden takip edilebilir bilen yazabilir mi? Þu an invs 460 yazýyor dün Sn. Medwig 415 diye yazmýþtý. Tþklr
TCMB:
-Yeni bir ödeme sistemini hizmete açmak üzere hazýrlýklar tamamlandý
-FAST (Fonlarýn Anlýk ve Sürekli Transferi) sistemi ile vatandaþlarýmýz farklý bankalardaki hesaplarý arasýndaki para transferlerini, saniyeler içerisinde, 7 gün 24 saat gerçekleþtirebilecekler
TCMB:
-FAST Sisteminin, 18 Aralýk 2020 tarihinden itibaren pilot uygulama olarak hizmete alýnmasý ve kademeli bir þekilde vatandaþlarýn kullanýmýna açýlmasý planlanmaktadýr
-Sistemin kýsa bir zaman içerisinde tüm finansal kuruluþlarý kapsayacak þekilde yaygýnlaþmasý hedefleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri