Sayfa 694/1006 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Eski başkan tl degersiz dedi sanırım biden in secilmesi ile erken bir toplantı ile artis yapılacakti yoksa niye gorevden alındı zaten ondan önceki başkanin yerine getirilme sebebi belliyken
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Ben akli selim davranicaklarini faizi 15-16 yapacaklarini tahmin ediyirum.piyasayla zitlasamazsiniz...
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ne yapacaksınız ustadim bu rakamkardan insan cesaret edemiyor
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Allahtan tamamen mevduatta değildim
    Zaten uzunca bir süredir yeni mevduat yapmıyordum
    Nkolay�da olan kısım sıfırlanacak, 23,75 orana kıyamıyordum, ondanda vazgeçecem[emoji846]

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ne yapacaksınız ustadim bu rakamkardan insan cesaret edemiyor

Sn Batman
    Yukarıda da dediğim gibi uzun zamandır yeni mevduat yapmıyordum zaten
    Ve şunu gördüm mevduat dışında ne yaptıysam mevduatı 10’a katlamış
    TL faizine odaklı olanlar dışında neredeyse tüm fonlar var

Her yüksek denilen seviyeden alınan fon kısa vadede eksiye düşsede engeç 15 günde toparlayıp geçmiş
    Düşünün elimde ons 2070 dolarken aldığın altın fonu kısmım var ons şu an 1940 civarında o fon kısmı bile mevduatı ezip geçmiş
    Tuhaf ama maalesef böyle
    Benim üzüntüm eskiden kalan bir kısım TL için 23,75’te durmak oldu bugüne kadar

4. Son derece haklısınız başarılar diliyorum sn myfinans ustadim
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sn Batman
    Yukarıda da dediğim gibi uzun zamandır yeni mevduat yapmıyordum zaten
    Ve şunu gördüm mevduat dışında ne yaptıysam mevduatı 10�a katlamış
    TL faizine odaklı olanlar dışında neredeyse tüm fonlar var

Her yüksek denilen seviyeden alınan fon kısa vadede eksiye düşsede engeç 15 günde toparlayıp geçmiş
    Düşünün elimde ons 2070 dolarken aldığın altın fonu kısmım var ons şu an 1940 civarında o fon kısmı bile mevduatı ezip geçmiş
    Tuhaf ama maalesef böyle
    Benim üzüntüm eskiden kalan bir kısım TL için 23,75�te durmak oldu bugüne kadar

5.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Bu arada İNG ile görüştüm, bir bilgi daha paylaşayım
    her ay verecekleri kart üzerinden bu 750 TL'lik harcamanın yapılması gerekiyormuş (kamu harcamaları hariçmiş), bir ay bu harcamayı yapmadığında bir sonraki ay faiz %13'e düşüyormuş, sonraki ay yapıldığında tekrar bir sonraki ay %15'e çıkarmış 1 yıl içerisinde, neden insanları illa her ay harcama yapmaya zorluyorsunuz ki zaten size bir mevduat getiriyor bu adam, alın bir tarafınıza sokun demeye getirdim ve kapadım teli, durum budur
    Artık 750 yl harcama komik bi rakam..iki fatura ödesen hesaptan bitti gitti..adamlar günlük 15 veriyor..başka yerde var mı bu rakam?

6. Pazartesi nasil bir gun olacak bakalim bu haberden sonra...

Piyasa bu son haberi aman ne güzel olmus diye değerlendirilecek değildir herhalde...

Garantici mevduatcilarin artik alternatif aramaktan başka çaresi yok... Ama umarım alternatif aranırken bu piyasalardaki sayısız kurta yem olunmaz... Aç kurtlarin sirf gecen ay bile borsaya giren 182000 küçük yatırımcıyı öpmek için zaman kolladigini borsayi bilenler bilir... Kuslu site pazarlamaci kayniyor... Kili kirk yarıp alternatif seçilmeli...

7.  Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Artık 750 yl harcama komik bi rakam..iki fatura ödesen hesaptan bitti gitti..adamlar günlük 15 veriyor..başka yerde var mı bu rakam?
    Bu tarz diktelere ses çıkarmaya çıkarmaya bu hale geldik, adamlar ne dikte ederse kabul edecek hale getirildik, ben zaten adama bir mevduat getiriyorum, bi de bizden harcama yapacaksın diktesi neyin nesi? halk böyle böyle her türlü rezilliği kabullenir ve kanıksar hale geldi ya zaten, adamlar ne derse normalleştiriliyor

8. Eski hazine bakanı Ali Babacan, RTE ye giydirmis. Siz Birlesmis Milletler güvenlik kuruluna 5 ten büyüktür diyorsunuz ama Türkiye'nin 1 den büyük olduğunu bilmiyorsunuz gibi bişey demiş. Çok doğru bir söz

Sayfa 694/1006 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •