Sayfa 581/1004 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. Sonucta ülkemizde dahi birçok bilimadami bu kadar çaba sarfederken bu kadar emeğin boş bir çalışma olmadığı kanisi dayim.

Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sonucta ülkemizde dahi birçok bilimadami bu kadar çaba sarfederken bu kadar emeğin boş bir çalışma olmadığı kanisi dayim.
    sağlıkçı olarak senin düşüncelerin önemlidir kardeşim. öğrendiğin gelişmeler olursa bizide bilgilendirirsen seviniriz.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal görevinden alınarak, yerine Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal atandı.

https://www.ekonomist.com.tr/

4. "ADALETSİZ DÜZENLERİNİ BOZDUKLARIMIZ BİZDEN NEFRET EDER"
    "Emperyalistlerin, zalimlerin karşısında olacağız. Çünkü bizim ecdadımız bunun mücadelesini verdi. Bizi milletimiz sever, bizi ümmet sever. Bizi mazlumlar sever, bizi mağdurlar sever, bize o yeter. Buna karşılık bizden zalimler nefret eder. Hainler nefret eder. Bir asırdır fütursuzca yürüttükleri adaletsiz düzenlerini bozduklarımız nefret eder.

5.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    tek kelimeyle muhteşemsin
    Dostum, ben blşey yapmıyorum...Akıllı tahtadır Gedza. cool :::
    Döndün mü memleketten.saygilar

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

6. Biden ın haftaya piyasalara ne gibi bir etkisi olur acaba?

7. Biden surprizi yasamayiz insallah ptesi.

Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Biden ın haftaya piyasalara ne gibi bir etkisi olur acaba?
    yılbaşında devralacak görevi. seçimden önce verilen sözler göreve gelince politikaya yenik düşer. ABD de planlar 50 yıllık yapılır,başkan kim olursa olsun çizginin çok fazla dışına çıkamaz. maratoncuları etkileyec bir olumsuzluk olacağını sanmam,kısacıları etkileyen düşüşler yaşanabilir. YTD..

Sayfa 581/1004 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •