Ben de ŞEY'in haftalık kapanışı neden bu kadar güçlü oldu acaba dedim kendi kendime.
Nedeni buymuş meğer.
Belli ki yine birileri önceden almış haberi
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Dövizin yükselişinden dolayı merkez bankası başkanının değiştiğini düşünmüyorum. zaten mevcut seviyeden rahatsız olmadığını albayrak söyledi ve ancak çok olağanüstü durumda müdahale edeceğiz dedi.
Yani mevcut döviz seviyesi ekonomi yönetimi için anormal değil.
Bence değişimde çok daha değişik konular var.
Biden'ın başkanlığı neredeyse garantilediği günün hemen ardından yapılan merkez başkanı değişimi bana başka şeylere hazırlık ve ön alma olabilir diye düşündürüyor. Faiz konusuyla da alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Uysal gerçekten de yukarıdan verilen her talimatı yapabilecek biriydi bence. Yani faiz indir dedilerse indiren yükselt denildiğinde yükseltecek biriydi. Yani konu ne faiz ne de dolar seviyesi... bence çok başka bir konu olmalı bu değişimde...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Albayrak gitmez onu unutun. Bazı şeyler kesinlikle olmaz.
2018 de bu forumda "bunlar kesinlikle imf ye gitmeyecekler" dediğimde burada bana herkes karşı çıkmıştı.
Benzer ısrarımı Albayrak kesinlikle gitmez olarak yineliyorum.
Damat tutmazsa şey veliaht bulmak zorunda. Romada çocuğu olmayan imparator 30 yaşında birini evlatlık alırmış taht için.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Tum hafta bankalara baskiladilar ama - endeksteki hisse kagitlarina
Onlarda bilmiyodu da mi baskiladi
Mal toplama maksatli olamaz mi?
Bu fiyatlara bu bankalar ilginc
Tabi aksi durum olan Mal cikmada olabilir
Ben alim satimlardan cikaramiyom
O hacimlerde takaslari da kimse okuyup yorumluyamaz kolaycana
Yer İmleri