Sayfa 741/1043 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Yeni MB başkanı Naci Ağbal Hazine bakanından daha donanımlı bir brokrat .Bu ekiple yeni ve ciddi reformlar yapabilmek için göreve getirilmiş ise ozaman piyasa daha olumlu karşılar.Fiyat istikrarı sağlamak adına pozitif bir adım olabilir.Umarım ÜLkemiz adına hayırlı olur.

2.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Algyodaki kar kur farkı karı ve yeniden değerleme karından oluşmakta,yıllardır faaliyet karları yok,proje geliştirme ve uygulamaları yok,sanki niyetleri de yok.Görünen F/K üretimden kaynaklanan F/K lar gibi kapitalize edilip fiyatlanmamalı..Ozkgy farklı,dinamik,faaliyet karı üretimden,büyüme ve karlılık sürdürülebilir.

1- kar rakamı mükemmel.devamlı her çeyrekde artan karlılık var.yıl sonu bilançosunda çok daha güzelini göreceğiz.son çeyrekde kesilecek çok fatura var.
    2-nakitlerde artış,borçlarda azalma mevcut.döviz varlığı arttırılmış.

3-büyükyalı projesinde halen satılmayı bekleyen 5 milyar tl civarı stok var.ve döviz arttıkça m2 fiyatlarıda artmaktadır.

4-otelden 2021 için güzel rezervasyon yapılmış bu döviz fiyatlarıyla otel bir servet.

5-göktürk projesi 2021 için büyük potansiyel(Antepli).
    Elinize sağlık kardeşim.Sizinle hemfikirim.Algyo çok değerli bir şirket ama bahsettiğiniz gibi yeni projeleri yok.Yanılmıyorsam GYO larla ilgili yayınlanan bir tebliğe göre GYO ların varlıklarının en az % 52 sinin gayrımenkullerden oluşması gerektiği belirtiliyordu.
    Bildiğim kadarıyla ALGYO nun varlık yapısı bu kurala uymuyor.Dolayısıyla yeni projeler açıklamalarını zorunlu hale getiriyor.elindeki döviz naktini sonsuza dek böyle tutmazlar herhalde.
    Kısacası GYO lardan temel rasyolleriyle bana cazip gelen ALGYO ve OZKGYO dur.

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Elinize sağlık kardeşim.Sizinle hemfikirim.Algyo çok değerli bir şirket ama bahsettiğiniz gibi yeni projeleri yok.Yanılmıyorsam GYO larla ilgili yayınlanan bir tebliğe göre GYO ların varlıklarının en az % 52 sinin gayrımenkullerden oluşması gerektiği belirtiliyordu.
    Bildiğim kadarıyla ALGYO nun varlık yapısı bu kurala uymuyor.Dolayısıyla yeni projeler açıklamalarını zorunlu hale getiriyor.elindeki döviz naktini sonsuza dek böyle tutmazlar herhalde.
    Kısacası GYO lardan temel rasyolleriyle bana cazip gelen ALGYO ve OZKGYO dur.
    Algyo zor senet çok baskilaniyor esas yükselişini imar sorunlu Maslak arazisi var bunun imar sorunu çözüldügu gün değerine ulaşacaktır benzer durum maaltta oldu imar sorunlu yeri vardı sorun çözülür ve 18 den 150 ye gitti algyo da maaltin 17 18 halı gibi düşünmek istiyorum Çelik hocam da iki kelam ederse sevinirim algyo hakkında

4. MB başkanının her yıl bu şekilde görevden alınmasının kesinlikle piyasamıza olumsuz yansıyacağını düşünüyorum.Yerine getirilen kim olursa olsun yabancı fonlar ve yatırımcı gözünde bu hamle ile merkez bankasının bağımsızlığını tamamen yitirdiği bir kez daha onaylanmış oldu.Son 3 haftada artan yabancı satışının hızlanarak devam edeceğini ve doların yükselişinin p.tesiden itibaren hızlanarak devam edeceğini düşünüyorum maalesef...Borsamız ve piyasamız abd de yaşanan ralliye yine iç sorunlarımız yüzünden ayak uyduramadı bence yaşanan yükseliş suni ve yorgun bir yükseliş piyasa ile ilgili olumlu düşüncelerim tamamen değişti ve pandemi 2.dalganın da yavaş yavaş piyasalara pompalanmaya başladığını düşünürsek endeks için 1152 altında kapanışta stop olacağm kesinlikle.Bence altı üzülerek söylüyorum şelale olacak.Bu süreçte fiyatı aşırı şişmiş hikayesi ve haber beklentisi olmayan hisselerden uzak durmakta ve stoplara riayet etmekte fayda var.Bunlar benim görüşlerim Çelik hocamız ne düşünüyor umarım kendisi de bir yorum yapar.Yazdıklarım kesinlikle YT değildir...

5. OZKGY 4,90 kulp hedefi gözüküyor.4,95 üzeri sağlam durursa ortalama 7.00 civarı üst kanalı hedef olur diyedüşünüyorum orta vadede.stop seviyem 4,00 olur.YTD.

6. MB Baskanın degişmesi cok hos olmadı zaten, Olsaydı Usd ve Euro en az %1 asagı gelirdi. Gelmedi yukarı gitti. Faiz artırımı yapmazsalar sonrası uçurum kenarında dans ederler. Ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    MB başkanının her yıl bu şekilde görevden alınmasının kesinlikle piyasamıza olumsuz yansıyacağını düşünüyorum.Yerine getirilen kim olursa olsun yabancı fonlar ve yatırımcı gözünde bu hamle ile merkez bankasının bağımsızlığını tamamen yitirdiği bir kez daha onaylanmış oldu.Son 3 haftada artan yabancı satışının hızlanarak devam edeceğini ve doların yükselişinin p.tesiden itibaren hızlanarak devam edeceğini düşünüyorum maalesef...Borsamız ve piyasamız abd de yaşanan ralliye yine iç sorunlarımız yüzünden ayak uyduramadı bence yaşanan yükseliş suni ve yorgun bir yükseliş piyasa ile ilgili olumlu düşüncelerim tamamen değişti ve pandemi 2.dalganın da yavaş yavaş piyasalara pompalanmaya başladığını düşünürsek endeks için 1152 altında kapanışta stop olacağm kesinlikle.Bence altı üzülerek söylüyorum şelale olacak.Bu süreçte fiyatı aşırı şişmiş hikayesi ve haber beklentisi olmayan hisselerden uzak durmakta ve stoplara riayet etmekte fayda var.Bunlar benim görüşlerim Çelik hocamız ne düşünüyor umarım kendisi de bir yorum yapar.Yazdıklarım kesinlikle YT değildir...
    BİST; 920 de olabilir 1600 de olabilir.. iner, çıkar, sonra tekrar rayına oturur her zaman. önemli olan hangi hissede olduğumuz. bu platformun da amacı bu değil mi... önümüzdeki süreçte doğru hissede olmak her zaman amacımız.. tabi ki zaman zaman nakitte olmak ta bir seçenek.. yalnız moralleri bozmak yerine yükseliş beklentimiz olan hisseleri paylaşsak daha iyi... fırsat hiç bir zaman bitmez borsada...

8. Çelik Hocam; hisse fiyatlanırken beklentiler haberler mi önden gidiyor yoksa teknik göstergeler mi sizce? mantıken haber ve beklenti önce gelmeli ancak benim izlenimim şu ana kadar teknik göstergelerin daha önemli olduğu. hatta çoğu zaman teknik önden gidiyor , trend başlıyor , ondan sonra haber akışı hisse beklenti haberleri geliyor... herkesin görüşünü merak ediyorum doğrusu bu konuda...

Sayfa 741/1043 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •