1.01' i yakalayamayacağız yine hsyflerde verilere göre ptesi günü sanırım. Bir tkf kaldı öğrenmediğim umarım bir tık üstü getirir.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
arkadaşlar ben bu fonları çok sık alıp satan arkadaşları anlamıyorum.. yöntem nedir merak ediyorum....alsan hemen alamıyorsun satsan hemen satamıyorsun , nasıl yapıyorsunuz... borsa düşmeye başladı diyorsunuz hisse fonu topluyorum diyorsunuz , borsa çıkıyor diyorsunuz satıyorsunuz ... gerçekten bilmediğimden soruyorum... bizim borsa zaten malum oynak beyi... 5-6 gün içinde dipten tepeye ya da tam tersi...
Joe Biden'la beraber teknolojilerde önümüzdeki süreçte ciddi hareketler gelebilir diye düşünüyorum.Keşke tte endeksle paralel getiri değilde hocaların dediği gibi üstünde bir getiriyi hedeflese belki oda bir gün olur.Yay'da bence dikkat çekici özellikle yabancı hisseler üzerine olmasından kaynaklı.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri