Sayfa 519/650 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 5194 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1. Hisse yeniden hsbc'ye geçti.
    hacimsiz gidiyoruz. birkaç gündürde + giderken birden satışlarla - ye düşürülmeye çalışılıyor.
    Dün Citi'nin alımları bozdu eksiye düşürme olayını tesadüf mü bilerek mi yapıldı bilmiyorum.
    Citi'nin adı bile olumlu rüzgar estirdi. Bugün neler göreceğiz bakalım.

2.  Alıntı Originally Posted by Litlle Yazıyı Oku
    Hisse yeniden hsbc'ye geçti.
    hacimsiz gidiyoruz. birkaç gündürde + giderken birden satışlarla - ye düşürülmeye çalışılıyor.
    Dün Citi'nin alımları bozdu eksiye düşürme olayını tesadüf mü bilerek mi yapıldı bilmiyorum.
    Citi'nin adı bile olumlu rüzgar estirdi. Bugün neler göreceğiz bakalım.
    Yüklü hissede olanlar yükselişlerde satıyor olabilir...

Alıntı Originally Posted by Alabandan Yazıyı Oku
    Yüklü hissede olanlar yükselişlerde satıyor olabilir...

HSBC alıyor mu satıyor mu acaba, bilgi var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Mgus Yazıyı Oku
    HSBC alıyor mu satıyor mu acaba, bilgi var mı?
    Şimdiye kadar sessizdi (benim dikkatimi çekmedi)ama bugün alım var hsbc'den

Son 6 aylık kapları tek tek okudum yanlış hatırlamıyorsam 4 tane olağan dışı hareketten dolayı açıklama istenmiş ardından tedbir almış hisse. Son 3 aylık dönemin başlarında yine taban - tavan - taban - tavan gidiyordu. Şuan tamda internet yasağının bitiminin arifesinde hisse hareketleri duruldu. BABACAN74 arkadaşımız diyor ya tedbir biter bitmez yeni tedbir gelebilir diye. Yeni tedbirler almamak için bilinçli soğutuluyor gibi.(iyimser bakmak istediğimden böyle yorumluyorda olabilirim.)
    Benim görüşüm hala üst pazarda işlem görmek istiyorsa, fiyatını ocak öncesi 650 TL civarına çıkaracağı. Bist böyle bir çıkış koymuş zaten. Bunun içinde kent temkinli gidiyor. Dediğim gibi hissemin değer kazanmasını istediğimden böyle yorumluyor olabilirim. Belki planlarında alt pazar vardır. Önceki yıllarda olduğu gibi yatay seyiri düşünüyor olabilirler.
    YTD

Alıntı Originally Posted by Litlle Yazıyı Oku
    Şimdiye kadar sessizdi (benim dikkatimi çekmedi)ama bugün alım var hsbc'den

Son 6 aylık kapları tek tek okudum yanlış hatırlamıyorsam 4 tane olağan dışı hareketten dolayı açıklama istenmiş ardından tedbir almış hisse. Son 3 aylık dönemin başlarında yine taban - tavan - taban - tavan gidiyordu. Şuan tamda internet yasağının bitiminin arifesinde hisse hareketleri duruldu. BABACAN74 arkadaşımız diyor ya tedbir biter bitmez yeni tedbir gelebilir diye. Yeni tedbirler almamak için bilinçli soğutuluyor gibi.(iyimser bakmak istediğimden böyle yorumluyorda olabilirim.)
    Benim görüşüm hala üst pazarda işlem görmek istiyorsa, fiyatını ocak öncesi 650 TL civarına çıkaracağı. Bist böyle bir çıkış koymuş zaten. Bunun içinde kent temkinli gidiyor. Dediğim gibi hissemin değer kazanmasını istediğimden böyle yorumluyor olabilirim. Belki planlarında alt pazar vardır. Önceki yıllarda olduğu gibi yatay seyiri düşünüyor olabilirler.
    YTD
    Çok teşekkürler Sayın Little. Ben de inandığım hisseye iyimser bakıyorum. SPKnın Kente özel takıntısı olmadığını düşünüyorum.Kurumsal olarak buna hakkı ve yetkisi de yok. Nitekim öyle bir şey olsaydı suru %5 larak belirlemezdiç Hakim ortak olma koşulu %95ten kalaan kısmını esas aldığını değerlendiriyorum. Karlı disiplinli bir şirket yönetimi var bana göre.YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by Mgus Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler Sayın Little. Ben de inandığım hisseye iyimser bakıyorum. SPKnın Kente özel takıntısı olmadığını düşünüyorum.Kurumsal olarak buna hakkı ve yetkisi de yok. Nitekim öyle bir şey olsaydı suru %5 larak belirlemezdiç Hakim ortak olma koşulu %95ten kalaan kısmını esas aldığını değerlendiriyorum. Karlı disiplinli bir şirket yönetimi var bana göre.YTD.
    dostum aynı fikirde değilim kollanan ve korunan hisseler var.
    tabiki %5 lik sınır sadece kent için değil makul ve rasyonel olan rakam olduğu için.
    ama gel gelelim hiç ceza almadan 18 tavan alan hisse var .
    yada bir gün oynak seyreden hisseye ceza gelen var..yani bir standart yok buda çifte standart oluşuturuyor spk karalarında.
    bunun sonucu olarak başını cezadan kaldıramayan kent e nagatif bakıldığına kaanat getirdim.

spk nın ekonominin durumu ve endexs in durumu ortada iken daha esnek olması gerekir.

ama bazı hisselere resmen bilerek hisseye veya yatırımcıya hiç bir faydası olmayacağı defalarca kanıtlanmışken ceza veriliyor kent 597 den hemde yüzde 500 kar etmişken 239 tl gördü..
    300 civarı sürünüyor.. bunun en büyük sebebi verilen cezalardır
    ky yüzlerce hissede günlük al sat yapma imkanı varken her türlü manevra alanını daralmış hisseye niye girsin

gel gelelim türk yatırımcısı max hisse tutma oranı 45 gün genel alışkanlık al sat üzerine kurulu bir borsa yapımız ortada iken neden aldığı cezalardan başını kaldıramayan hisseye girsin.
    benim aklıma hisseleri baltalamaktan başka bir şey gelmiyor.

hep söylenen kar eden firma
    satışları artan firma
    sermayesi güçlü firma.
    hikayesi olan firma ..
    5 kat büyüyen firma ..vs vs.

bunların hepsi kent de var ama internet yasağı gibi en ağır cezayı yiyor..
    vel hasıl ..
    ben kente taraflı bakıldığı inancımdan şaşmadım.yoksa her verisi pozitif olan bir firma sadece fiyatı artıyor diye niye sürekli, ceza yesin .. (kentin artmayıp ta tkuru -merko -yaprak vs vs. fiyatı mi artsın dimi göz var nizam var akıl var)
    kent e yatırım yapan baştan negatiflikleri satın alıp kabullenmesi gerekiyor..

not: aralıkta tekrar ceza yerse bence işi eskisinden daha zor olacaktır.önünde %5 lik problemi dururken ve 2021 yılına vakit daralırken ..

ytd..
    soranlar olacaksa hissede bi al satım oldu..
    ama aralığı beklemekteyim ceza sonrasını görmek istiyorum ..
    ytd.ytd
    saygılarımla

Alıntı Originally Posted by BABACAN_74 Yazıyı Oku
    dostum aynı fikirde değilim kollanan ve korunan hisseler var.
    tabiki %5 lik sınır sadece kent için değil makul ve rasyonel olan rakam olduğu için.
    ama gel gelelim hiç ceza almadan 18 tavan alan hisse var .
    yada bir gün oynak seyreden hisseye ceza gelen var..yani bir standart yok buda çifte standart oluşuturuyor spk karalarında.
    bunun sonucu olarak başını cezadan kaldıramayan kent e nagatif bakıldığına kaanat getirdim.

spk nın ekonominin durumu ve endexs in durumu ortada iken daha esnek olması gerekir.

ama bazı hisselere resmen bilerek hisseye veya yatırımcıya hiç bir faydası olmayacağı defalarca kanıtlanmışken ceza veriliyor kent 597 den hemde yüzde 500 kar etmişken 239 tl gördü..
    300 civarı sürünüyor.. bunun en büyük sebebi verilen cezalardır
    ky yüzlerce hissede günlük al sat yapma imkanı varken her türlü manevra alanını daralmış hisseye niye girsin

gel gelelim türk yatırımcısı max hisse tutma oranı 45 gün genel alışkanlık al sat üzerine kurulu bir borsa yapımız ortada iken neden aldığı cezalardan başını kaldıramayan hisseye girsin.
    benim aklıma hisseleri baltalamaktan başka bir şey gelmiyor.

hep söylenen kar eden firma
    satışları artan firma
    sermayesi güçlü firma.
    hikayesi olan firma ..
    5 kat büyüyen firma ..vs vs.

bunların hepsi kent de var ama internet yasağı gibi en ağır cezayı yiyor..
    vel hasıl ..
    ben kente taraflı bakıldığı inancımdan şaşmadım.yoksa her verisi pozitif olan bir firma sadece fiyatı artıyor diye niye sürekli, ceza yesin .. (kentin artmayıp ta tkuru -merko -yaprak vs vs. fiyatı mi artsın dimi göz var nizam var akıl var)
    kent e yatırım yapan baştan negatiflikleri satın alıp kabullenmesi gerekiyor..

not: aralıkta tekrar ceza yerse bence işi eskisinden daha zor olacaktır.önünde %5 lik problemi dururken ve 2021 yılına vakit daralırken ..

ytd..
    soranlar olacaksa hissede bi al satım oldu..
    ama aralığı beklemekteyim ceza sonrasını görmek istiyorum ..
    ytd.ytd
    saygılarımla
    Güzel ve dürüstçe bir yorum oldu bence. Ancak bu çifte standardı mevzuatın özelliği gereği esnek yapısı izin veriyor. Bu konudaki düzenlemeler (Kanun, Yönetmelik, Tebliğ ve Yönerge vs) SPKya veya düzenleyen makama bilen insanların usulunce görüş ve önerilerini iletmeleri faydalı olur borsamıza.
    Birtakım hisse senetlerinin borsada işlem gören tipe dönüştürülerek kottan çıkmaya başladıkları görülüyor. Bu durumda bile fiyatı artan hisseler olmaktadır. Bu nedenle kottan çıksa bile dediğiniz gibi hikayesi olan Kentimizin ilgi göreceği günler olacaktır. Şu anda bile süründüğünü zannetmiyorum. Kentin bazı aşıkarı ayrıca karton, konya jants gibi diğer hisselere de kaynak aktardığını okuyoruz. Bir gün gelecekler yeniden. Dengeli ve sağlıklı konuma geliyor, lotları artsa bile. Bol kazançlar dilerim. YTD.

Sayfa 519/650 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •