Sayfa 694/1002 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Mahfi Eğilmez
    @mahfiegilmez
    ·
    23m
    Merkez Bankası Başkanı görevden alınıyor ardından Maliye Bakanı istifa ediyor ve ülkenin parası değer kazanıyor. Memleket, bilinen her şeyin tersini kanıtlama merkezi gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    mahfi hoca bile, devlet eliyle yürütülen bu tarz silkeleme operasyonlarına isyan etmiş nihayetinde. yine birileri içeriden götürdü, götürüyor sanırım. insider trading mi deniyordu buna ?
    ytd..

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Ek bilgi yanlışta biliyor olabilirim ama babacanin ODTÜ deki not ortalamasi 4.0 diye duydum.
    Bunun ne demek olduğunu bilmeyenler icin her sınavı neredeyse 90 ve üzeri demek.

BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.
    Teorik olarak doğru, pratikte ise eksik diyelim. 4.00 ortalama için tüm dersler AA olmalı. ODTÜde sınav sonuçlarında genellikle curve sistemi uygular hocalar. Dolayısıyla AA almak için ille de 90 üzerine çıkmanıza gerek yok. Bazen 80 ile bazen 70 ile hatta bazen de 66 ile AA almanız mümkün olabilir. 64 ortalama ile BA alınabilir, sınıf ortalaması 15-25 gibi düşük olursa. Tecrübe ile sabittir. [emoji56]

Bu arada bugünlük döviz ve altın alımlarını tamamladım. Yarın da altın ve uzak vade dolar shortlarından gelen parayı da sadece dövize ekleyip, iki haftalığına bilgisayarı kapatacağım. Bugün biraz hasar aldık, kardan verdik bir miktar. Yapılacak birşey yok, uzun vadeciyim sonuçta.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Pislik yapayım bir , istifa piyasalar kapandıktan sonra kabul edilmeyecek
    Ikinci pislik Berat Albayraktan boşalan koltuğa Murat Uysal gelecek ,Berat korona olmamak için Murat'ı internetten kontrol edip kolunu bacağını hareket ettirecek .
    Nasıl iyi mi ???

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Pislik yapayım bir , istifa piyasalar kapandıktan sonra kabul edilmeyecek
    Ikinci pislik Berat Albayraktan boşalan koltuğa Murat Uysal gelecek ,Berat korona olmamak için Murat'ı internetten kontrol edip kolunu bacağını hareket ettirecek .
    Nasıl iyi mi ???
    RTE nin bugünkü açıklaması damadın Maliye Bakanlığı'nda işinin bittiğini gösteriyor, başka bir görev verilirse bilemem. Bu arada yarın alacağım dediğim dövizi almak için ayın 19 unu bekleyeceğim. Zaten TL olarak pek birşey de kalmadı, %3 kadar.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dolar gaymenin çaresi bol bol papaz ve damat, düşünsenize tek damat istifası 50 kuruş, 5 damat 5 papaz daha olsa dolar gayme 3 kaata düşer.
    Senin imzanın değişme zamanı geldi.
    Dolar gayme 3 kaat.

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    mahfi hoca bile, devlet eliyle yürütülen bu tarz silkeleme operasyonlarına isyan etmiş nihayetinde. yine birileri içeriden götürdü, götürüyor sanırım. insider trading mi deniyordu buna ?
    Ben o işten anlamam intel inside pentiumu bilirim bir tek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    (Bloomberg) --Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, greve gelmesinin ardından bazı başkan yardımcıları ve Para Politikası Kurulu üyelerini değiştirmek için çalışma yürütüyor.
    Naci greve mi başladı.
    Yazıdan ben oyle anladım [emoji23]

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Naci greve mi başladı.
    Yazıdan ben oyle anladım [emoji23]
    Göreve olacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 694/1002 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •