Sayfa 924/1002 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,385 - 7,392 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Altın fonlarında altın fiziki olarak mı alınıyor? Sadece Fiba altın fonu öyle gözüküyor.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

2. Ben mac,nnf ,tkf gibi aktif yönetilen hisse yoğun fonlarda 3 aylık periyotlarla değerlendirme yapılması gerektiğine inanıyorum. 1,5 ay önce en az getiri mac ta iken şuan maşallahı var. Nnf de toparlayacaktır diye umut ediyorum.

3. Hellistheothers hocam hisse yoğun fonlarda 4. fonunuza karar verince bizlerle paylaşırsanız seviniriz. Katılım fonlarının getirileri dönemsel olarak iyi olsa bile bana cazip gelmiyor.4. fon için çok kararsızım.

4.  Alıntı Originally Posted by Eragon61 Yazıyı Oku
    Hellistheothers hocam hisse yoğun fonlarda 4. fonunuza karar verince bizlerle paylaşırsanız seviniriz. Katılım fonlarının getirileri dönemsel olarak iyi olsa bile bana cazip gelmiyor.4. fon için çok kararsızım.
    paylaşırım hocam. henüz içime sinen yok açıkçası. şimdilik üçü ile gidiyorum.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5. Teşekkürler hocam.

6. Bizim excel dosyası için güncelleme gelecek mi ? Değerli iki hocamız vardı bu işle ilgilenen. Güncel MAC oranını görmek için sordum. Portföyü yenilemişler; tskb’yi tamamen çıkarmışlar gördüğüm kadarıyla. Mobilden girdiğim için düzenleyemedim.

7.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans merhaba dün MB kuru 8.17 açıkladı. Şu an dolar 8.22 eğer böyle giderse eurobond fonlarında bir düşüş olmaz sanırım. Yine dün altın kapanış fiyatı nedir? Bilmiyorum. Hangi fiyat baz alınıyor ve saat kaçta? Bugün altın ons fiyatı da iyi durumda. Yani beklentin olan arkası yarın düşüşler bugün olmayabiliir. Bol kazançlar
    15.30’da MB kuru önemli olan
    8,22’ler civarı devam ederse 8,15 falan açıklarlar
    Altın için ise 16.30 ‘da Bist bültenine bakılacak

Tüm bunlar ağırlıklı ortalamayı esas aldıklarından son piyasada son görülen rakkamdan farklı oluyorlar

8.  Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    eurobondlar en tehlikelisi bir krizde cdsler 1500ü görse 3 te birine düşer paranız dolar almak varken dimi akla zara bence
    Oyle bir krizde zaten canimizin derdine düşmüş oluruz.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 924/1002 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •