Sayfa 42/174 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 1387 madde; 329 - 336 arası.

Konu: SKBNK - Şekerbank

1. RÜCHAN da spekülasyon bekleyenlerin beklentisi gerçekleşmedi. Bunda Rüchan adetlerinin fazla olması ihtimali yüksek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Diğer bir konu ise RÜCHANA davet nasıl olur. Yani RÜCHAN almanın faydalı hale getirilmesi nasıl olur. Sanırım şu şekilde olur. Ana senet 1,80 hatta 2 ye getirilir. Rüchan 0,33 0,35 de bırakılır. RÜCHAN alıp bedel ödeyen daha ucuza Şeker almış olur. Bu akla yatkın bir yöntem. Ben olsam spekülasyonu bu şekilde yaparım. 2,23 E yaparım, millet rüchan alarak bedel ödemek için sıraya girer.

Fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. Rüchan satış Şeker E almayı düşünüyorum. Henüz karar vermedim.
    Sn KIZILDAĞ;Benim düşüncem.
    1-Aşı haberleri ile beraber, Para Havacılık sektörü hisselerine aktı.
    2-Bedelli sermaye arttıran şirket ve Yüzdelik oranları çok fazla,para bölündü.
    3-Şekerin bedelli oranı düşük ,tahta hareketsiz,dikkat çekmiyor.
    4-Daha önceki yıllar da bu şirketin bedellisine katılıp ve pişman olmuş insanlar,tekrar bulaşmıyor.
    5-Bu saydığım sebeplerden ötürü,Gerek Rüçhana,Gerekse ana hisseye talep yok ve haliyle de Bölündüğü rakamlarda takıldı kaldı...
    Sizin rüçhan satıp E (Ana hisse.) Almanız da kayıp-kazanç açısından bir değişiklik olacağını zannetmiyorum...
    Süreç uzun,ilerki günlerde piyasalar ne olur bilemeyiz.Fakat % 2 -3 gibi bir çöküş olursa şeker de piyasaya ayak uydurur erir ,diye düşünüyorum..

3. Kar-Adam haklısın, düzeltme gelirse bence daha çok primli hisselere gelir, 2-3 gün daha akbank 5,50 de durursa 5 liradan artık alınamayacağını kabul etmiş olurlar. bakalım şeker ne yapacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Kar-Adam haklısın, düzeltme gelirse bence daha çok primli hisselere gelir, 2-3 gün daha akbank 5,50 de durursa 5 liradan artık alınamayacağını kabul etmiş olurlar. bakalım şeker ne yapacak.

Geçen Haftalarda bir mesajınızda bana,''Mantığınız ne diyorsa ,tersini yapın'' diye yazmıştınız..
    Şekerin Tahta yapıcısı da,Bizim mantığımıza ters hareket ediyor..
    Hem Anasını (Şekerbank E.) ,Hem kızını (Şekerbank R.) Oynatmadan ,Aynı yerde tutabilmek,büyük başarı..

5.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Geçen Haftalarda bir mesajınızda bana,''Mantığınız ne diyorsa ,tersini yapın'' diye yazmıştınız..
    Şekerin Tahta yapıcısı da,Bizim mantığımıza ters hareket ediyor..
    Hem Anasını (Şekerbank E.) ,Hem kızını (Şekerbank R.) Oynatmadan ,Aynı yerde tutabilmek,büyük başarı..
    E ve R bence ayrışacak, biri diğerinden iyi olacak gibi geliyor bana.

6. 28-30 arası "R" istiyorum vermiyor spek, var bir bildiği...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    E ve R bence ayrışacak, biri diğerinden iyi olacak gibi geliyor bana.
    Ben öyle bir işaret göremiyorum..
    Sizin derinlik ekranınız var ise,Detayları daha net görebilir ve öngörüde/tahminde bulunabilirsiniz..
    + Tecrübeleriniz benden fazla..

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Kar-Adam haklısın, düzeltme gelirse bence daha çok primli hisselere gelir, 2-3 gün daha akbank 5,50 de durursa 5 liradan artık alınamayacağını kabul etmiş olurlar. bakalım şeker ne yapacak.
    Şeker canı ne zaman isterse ozaman çikar 15 yildir bu seviyede oynuyo boşuna öylesi böyle olacagi yok bu hissenin yıllardir takip ederim bekletir durur biz emekli gözüyle bakiyoz gelecekte

Sayfa 42/174 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •