20 kasımdan sonra pay piyasası daha coşkulu olur diyorum. Eylüldeki coşkuyu yitirdik, o tarihten sonra buluruz.
20 kasımdan sonra pay piyasası daha coşkulu olur diyorum. Eylüldeki coşkuyu yitirdik, o tarihten sonra buluruz.
Dolar cinsi endeks grafiğinde bugünden itibaren perşembe gününe kadar düzeltme olması gerekiyor ve piyasa yükseldi.
20 kasım günü trend sonu olarak görülüyor. Sonrası diğer grafikte görülebilir, yükelişin genele yayılmasını bekliyorum.
Jako bey;düzeltme tahmininiz hangi seviyede sonlanabilir?Grafik var ama kusuruma bakmayın lütfen.YTD
Jako bey,kıymetli tahmininiz ve analizleriniz için çok teşekkür ediyorum.Sağolasınız.
düşüşü erkene çektiler sanırım, bakalım yarın devam edecek mi?(edecek gibi duruyor)
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bist 100 hisseleri düşer mi/yükselir mi?
BIST 100, 1271.75 seansı kapattı. Performans olarak haftalık % 7.77, aylık % 8.26 ve 3 aylık % 17.34 yüzdelerini görmekteyiz. Bu sene performansı % 11.14 kar/zarar oranında bulunuyor.
BIST100’ye dair indikatörlerin rating’i Sat sinyali veriyor. Müthiş osilatör 65.22166412 A seviyesindedir. Stokastik %K (stoch) çizgisi % 93.60 S seviyesindedir. 90 üzerinde olması nedeniyle aşırı alım bölgesinde ve boğa piyasasına dönüşebileceğine dair sinyaller oluşabilir diyebiliriz. Kısaca, başka bir belirsiz faktör olmadığı sürece, 24 saat için bazda genel anlamda Al sinyalleri alınmaktadır.
SP500’ye dair indikatörlerin rating’i Al sinyali veriyor. Müthiş osilatör 119.56485294 N seviyesindedir.NASD**’ye dair indikatörlerin rating’i Al sinyali veriyor. Müthiş osilatör 297.113595 N seviyesindedir.
Yer İmleri