Sayfa 941/1002 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,521 - 7,528 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Midas'ı diyorum bende, papara sanmıyorum yetkileri yok o konuda yetkilendirme almaları lazım kısa bir süreç değil.
    Umarım birileri girer artık şu işe. Aslında var ama bir kaç tane en büyük 10-15 Amerikan hissesini koyup çıkıyorlar işin içinden. Koyuyorlar facebook amazon, oldu sana hisse ekranı. Halbuki sp 500 okyanus. İspanyol, İtalyan, Fransız borsalarında muazzam small caplar var. Fon tarafında da bilinen en büyük etfleri koyuyorlar. Keşke mutual aktif yönetilen fonları vs. de koysalar.
    2020 yılında en azından 10-15 ülkenin hisselerine dahi erişimin olmaması can sıkıcı
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    ÜnlüCo yerliler içinde şu anda en ucuzu olmasına rağmen, aracı olarak kullandığı InteractiveBrokers sitesine göre komisyonu hala çok yüksek. Diğerleri zaten aşırı pahalı İşbank, Garanti vs vs onlar SaxoCapital üzerinden işlem yapıyorlar.

ÜnlüCo nun komisyon oranları şöyle: (bana cazip gelmedi)
    Ben bundan 2 ay önce Ünlü'den açmayı düşünüyordum.
    Şimdilik saklama ücreti yok fakat ileride getiricez dediler.
    Böyle maçın ortasında oyuncunun aleyhine karar değişikliği yapan kim varsa olumsuz bakarım.
    Sonuçta vazgeçtim.

3. afv de euro/tl nin etkisi varmi?
    Canlar gider heyyyy

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Ben bundan 2 ay önce Ünlü'den açmayı düşünüyordum.
    Şimdilik saklama ücreti yok fakat ileride getiricez dediler.
    Böyle maçın ortasında oyuncunun aleyhine karar değişikliği yapan kim varsa olumsuz bakarım.
    Sonuçta vazgeçtim.
    Bir de bunun vergi beyanı olayı var, o da beni engelleyen unsurlardan. Halbuki mevcut portföy yönetim şirketlerinden birkaç tanesi aktif yönetilen bir yabancı hisse fonu kursa çok büyük bir boşluk kapatılacak. Aslında halihazırdaki pasif yabancı fonlardaki (aft,yay,afa vb) işlem hacmine bakılsa bu talep çok kolay anlaşılacak ama nedense bir türlü böyle bir girişim oluşmadı şimdiye kadar...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    afv de euro/tl nin etkisi varmi?
    3 Para birimi etkili.
    Euro, CHF, ve GBP.
    Tabi ki bunların TL karşısında değerlenmesi fona yarar.Tam tersi de geçerli.
    Saygılar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    NNF hocam...
    Teşekkürler, bende ekstradan gmr de var, mpsden gelen parayı bu 4ü arasında paylaştırayım o zaman....
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Teşekkürler, bende ekstradan gmr de var, mpsden gelen parayı bu 4ü arasında paylaştırayım o zaman....
    Hocam ben de büyük ihtimal dördüncüye gireceğim haftaya. 6-7 yıldır 4 fonla gittim. 3 fonla çok azmış gibi geliyor.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8. AFV bu aralar en iyi getiren fon yabancı hisse fonları içinde. Diğerlerini geçti. AFA ve GBG de nispeten iyi getiriyor.

Teknoloji ağırlıklıklı olan AFT, YAY, IPJ, TTE, ve AFS ciddi zarar ettiriyor son zamanlarda.

Nerede çokluk orada mokluk...

Sayfa 941/1002 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •