Sayfa 597/1004 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Alıntı Originally Posted by SDT Yazıyı Oku
    Bence de dediğiniz şekilde işliyor. Tahta yapıcı bizim gibi paketleyip kenara çekilemiyor. Yukarı sürmek için her fiyattan almak zorunda. Her fiyattan almak için de yukarı sürerken aldıklarını ara ara vererek elini boşaltması gerek . Bu hem treyd ederek kar yapmasına hem de her defasında daha yüksek maliyetli bireysel yatırımcıların tahtada yer almasına olanak veriyor. Tabi bu arada yüklü malı olanların da malını alıp yukarıdan mal yeme riskini azaltıyorlar.

Benim de gedza için merak ettiğim şu: toplu malı istediği fiyatlardan gelmezse uzun süre yataya sarıp bekler mi ?

Tanık olduğum bir şeyi anlatmak isterim. Çevremden iki büyük yatırımcı yüklüce egeen toplamıştı 90'lı yılların ilk yarısında. Belli bir fiyatta durdu tahta. Bizimkiler inat ediyor , tahta da gitmiyor. Aracı kurumdan arayıp, biraz fedakarlık yapın siz vermeden götürmeyecekler dedi. Arayan kişi de şimdi aracı kurum gel müdürü. Yarısını verdiler. Sonra hareket etti tahta.

Benim de merak ettiğim, Gedzayı durduracak kadar toplu mal kaldı mı ?
    Kaldıysa hangi fiyatta durup mal isteyecek ?

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tahtanın içeriğini en iyi sn. thejackalav biliyordur...

Fakat dikkat ettiğim kadarı ile bu tahta öyle kopup gidecek bir tahta değil. Kimse BURCE - EMNIS gibi her gün tavan tavan gitmesini beklemesin. Bu hissenin disiplini farklı işliyor. Çünkü bu hissenin altı boş değil. O nedenle de yükselişi zamana yayılarak olacaktır.

O nedenle bana göre sn. thejackalav sürekli "maraton" diyerek bizlere moral veriyor, uyarı yapıyor...!

NOT: Aslında uzun uzun yazmıştım ama sonra yazdıklarımı sildim. İşin ehli varken bana söz düşmez...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Günün bu saatinde ufuk açıcı paylasimlar.Şiir gibi okuyorum valla olanı biteni aynı zamanda da ufkumuz gelişiyor. Herkesin emeğine saglik.

Alıntı Originally Posted by SDT Yazıyı Oku
    Bence de dediğiniz şekilde işliyor. Tahta yapıcı bizim gibi paketleyip kenara çekilemiyor. Yukarı sürmek için her fiyattan almak zorunda. Her fiyattan almak için de yukarı sürerken aldıklarını ara ara vererek elini boşaltması gerek . Bu hem treyd ederek kar yapmasına hem de her defasında daha yüksek maliyetli bireysel yatırımcıların tahtada yer almasına olanak veriyor. Tabi bu arada yüklü malı olanların da malını alıp yukarıdan mal yeme riskini azaltıyorlar.

Benim de gedza için merak ettiğim şu: toplu malı istediği fiyatlardan gelmezse uzun süre yataya sarıp bekler mi ?

Tanık olduğum bir şeyi anlatmak isterim. Çevremden iki büyük yatırımcı yüklüce egeen toplamıştı 90'lı yılların ilk yarısında. Belli bir fiyatta durdu tahta. Bizimkiler inat ediyor , tahta da gitmiyor. Aracı kurumdan arayıp, biraz fedakarlık yapın siz vermeden götürmeyecekler dedi. Arayan kişi de şimdi aracı kurum gel müdürü. Yarısını verdiler. Sonra hareket etti tahta.

Benim de merak ettiğim, Gedzayı durduracak kadar toplu mal kaldı mı ?
    Kaldıysa hangi fiyatta durup mal isteyecek ?

geçenlerde fonlarda kalan malı yazmıştı dostumuz. az bişey daha beklendiği,kalan malın etkilemeyeceğinide söylemişti. yeni haberler,bilançolarla yeni maliyetlenenlerde gelecektir tahtaya. şayet mal toplama işi bitmediyse tabiiki her yerden torbayı doldurur. dostumuz ne dedi? buralardan mal almayacağım,daha yukarılarda tahtayı sürmek için alacağım. bu cümle sorunuzun cevabını zaten açıklıyor. cümleleri özenle seçilmiş,dikkatli okursak kafamızda soru kalmaz.

Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Günün bu saatinde ufuk açıcı paylasimlar.Şiir gibi okuyorum valla olanı biteni aynı zamanda da ufkumuz gelişiyor. Herkesin emeğine saglik.
    GEDZA ile tanışana kadar bu işlerle hiç ilgilenmezdim...

Tekniğe göre, uzun vade alır satardım... Yıllarca beklediğim olurdu. OYAKC 'lerimi 3-4 yıldır hâlen taşıyorum ve taşıyacağım...

GEDZA ufkumuzu açıyor resmen... Sanki bizleri birer öğrenci gibi eğitiyor...

Artık diğer tahtalara da farklı bir gözle bakmaya başladım...

Bunda sn. thejackalav 'ın emeği çok fazla... Üzerimde hakkı var...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Arçelik sattığı fabrikanın parasını tahsil etti.

https://www.borsagundem.com/haber/ar...l-etti/1530442

6. Seans kapalıyken yazilanlar cok keyifli oluyor öbür türlü gözler ekranda fiyatlara takilmamak elde değil.)

Türkiye ile Rusya arasında Dağlık Karabağ muhtırası imzalandı.

https://www.haberler.com/turkiye-ile...730116-haberi/

8. Eyvallah sn. T/A ve kuluçka kafamdaki sorulara yanıtlarınız aydınlatıcı oldu. Teşekkürler.

Sn. Thejackkalav tahtanın dinamiklerinin neler olduğu konusunda gerçekten ufuk açıcı paylaşımlarda bulunuyor. Benim de ufkum genişliyor. Bu vesileyle sn. Kalava da teşekkürler...

Sayfa 597/1004 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •