Sayfa 743/1002 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,956
     Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Merkezin döviz rezervleri yeterli olsaydı yazdığınıza katılırırdım ama -55 mly reezervle?
    Para girişi yok dışarıdan,çoğu yapay,bitik ekonominin borsası rekor kırıyor,iiginç durum,baygınlık geçirene suni teneffüs

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Para girişi yok dışarıdan,çoğu yapay,bitik ekonominin borsası rekor kırıyor,iiginç durum,baygınlık geçirene suni teneffüs
    Bende dışardan ciddi bir para girişi olduğunu sanmıyorum. Eğer öyle olsaydı yabancı 8.50 den yavaş yavaş girip kurun sert düşmesini istemezdi. Bu son 3 günde yaşadıklarımız içerden bir ops gibi. yani dış minnaklardan ziyade iç minnakların işi gibime geliyor. Ülkede son 3 günde olanları anlamaya çalışırken devrelerim yandı. Filim gibi olaylar yaşıyoruz.

3. Dostlar güncel cds nereden takip edilebilir bilen yazabilir mi? Şu an invs 460 yazıyor dün Sn. Medwig 415 diye yazmıştı. Tşklr

TCMB:
    -Yeni bir ödeme sistemini hizmete açmak üzere hazırlıklar tamamlandı
    -FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) sistemi ile vatandaşlarımız farklı bankalardaki hesapları arasındaki para transferlerini, saniyeler içerisinde, 7 gün 24 saat gerçekleştirebilecekler

TCMB:
    -FAST Sisteminin, 18 Aralık 2020 tarihinden itibaren pilot uygulama olarak hizmete alınması ve kademeli bir şekilde vatandaşların kullanımına açılması planlanmaktadır
    -Sistemin kısa bir zaman içerisinde tüm finansal kuruluşları kapsayacak şekilde yaygınlaşması hedefleniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ne sallaması be,grafiklere ve 6 sıfır atılmasını hesaba katmadım,90 başında 4 tl idi Rusyanın dağılması ile,yani 4000 eski hesapça.
    hesaba katsanda katmasan da sallıyorsun,
    90'ların başında 4 tl.olan dolar ancak 2020 de mi 8 tl oldu..?
    yani 30 yılda dolar sadece %100 değer mi kazanmış oldu tl.ye karşı..?

6.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Bende dışardan ciddi bir para girişi olduğunu sanmıyorum. Eğer öyle olsaydı yabancı 8.50 den yavaş yavaş girip kurun sert düşmesini istemezdi. Bu son 3 günde yaşadıklarımız içerden bir ops gibi. yani dış minnaklardan ziyade iç minnakların işi gibime geliyor. Ülkede son 3 günde olanları anlamaya çalışırken devrelerim yandı. Filim gibi olaylar yaşıyoruz.
    dün akşam bloomht deki yorumculara denk geldim, dolar 6,9 hedefiyle birlikte borsada coşku pazarlıyorlardı.

daha fazla yoruma gerek yok sanırım
    ytd..

7.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    dışarıdan giriş var, zaten cds ler de ciddi düşüyor iki gündür. ancak gelen yabancılar sanırım vur-kaçcı akbabalar..

haftaya mb verisinde yabancı girişini net görürüz.
    ytd..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,956
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    hesaba katsanda katmasan da sallıyorsun,
    90'ların başında 4 tl.olan dolar ancak 2020 de mi 8 tl oldu..?
    yani 30 yılda dolar sadece %100 değer mi kazanmış oldu tl.ye karşı..?
    Seninlen tartışak değilim çünkü kapasitem değilsin.

Sayfa 743/1002 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •