Sayfa 509/940 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Genelde dediğimiz gibi yapıyorlar... Mutlaka zamanları gelecek...Güzel blanço herzaman göstergedir sadece sabır gerekiyor ky için...
    Y.T.D.
    Kesinlikle SABIR SABIR SABIR ...YTD

2. Bankalar tutuyor endeksi...
    Eksiye geçmeleri panik yaptırabilir...
    Y.T.D.

3. Dünya endeksleri aşı haberlerine fazla iyimser tepki verdiler.hızlı yükselişler herzaman sağlıklı olmuyor.bizimde düşen cizgimiz herhalde 1258 lerden geçiyor buraya dokunup onay alıp öyle yükselirse daha güzel olur.hocam sizn geride belirtiğiniz endeksin direnç seviyelerinde 1257 artık destek olmalı kısacası. HOCAM FİKRİNİZİ MERAK EDİYORUM ...

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Yan tahtalar mum gibi eriyoelar.YAYLA 3,92 DESTEĞİNE DEĞDİ OSTIM 3,81 DESTEĞİNE DEĞDİ, AFYON 4,30 TILSON DESTEĞİNE DEĞDİ OZKGY 4,25 DESTEĞİNE DEĞDİ VS .VS. BURALARDAN TEPKİ GELMELİ YOKSA KAYIPLAR DERİNLEŞİR...
    Esma hocam sabır her şeyin ilacı. Sadece sabır etmek lazım. Biz(ben) ky olarak zararına mal vermem. Elbet yerini bulur hisseler. Saygılar

5.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Kesinlikle SABIR SABIR SABIR ...YTD
    İşlem sırası durdurma bildirimi gelmeyen hisse kalmadı gibi bir şey oldu. Sabır ediyorum devam, Adem bey. Saygılar

6. Ozkgy 4,25 desteğini kırarak fibo %62 4,14 seviyasine dek düştü .buralardan toparlanmalı artık

7.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    esma hocam sabır her şeyin ilacı. Sadece sabır etmek lazım. Biz(ben) ky olarak zararına mal vermem. Elbet yerini bulur hisseler. Saygılar
    aynen katılıyorum kardeşim.hoca değilde öğrenme gayreti içinde olan bir kardeşinizim.sizlerede selam olsun

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Dünya endeksleri aşı haberlerine fazla iyimser tepki verdiler.hızlı yükselişler herzaman sağlıklı olmuyor.bizimde düşen cizgimiz herhalde 1258 lerden geçiyor buraya dokunup onay alıp öyle yükselirse daha güzel olur.hocam sizn geride belirtiğiniz endeksin direnç seviyelerinde 1257 artık destek olmalı kısacası. HOCAM FİKRİNİZİ MERAK EDİYORUM ...
    Kapanışı görelim akşam hepberaber değerlendirelim...

Sayfa 509/940 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •