Sayfa 972/1002 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Aslında tum bilgiler kamuya açık platformlarda. Balık tutmayı da bilmek lazım. Hem bizi de aydınlatırsınız.

-ZDZ sessiz sessiz gidiyor. İpb gibi içip içip sapıtmıyor

-GPG de efsane geri döndü dedirtecek mi bakalım. Bu haftanın yıldızlarından. Türevde sanırım USD shortlamış olabilir.

-Forumda EM kelimesi daha sık geçiyor. Malum fonda da %25 oranında pay artışı olmuş.

Damadın da dediği gibi sonumuz hayrolsun.

2. USD'den cok buyuk gol yedik GBC tarafinda.Ons da şelale olunca çifte kavrulmuş lokumu yedirdiler.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    USD'den cok buyuk gol yedik GBC tarafinda.Ons da şelale olunca çifte kavrulmuş lokumu yedirdiler.

Sizinle ilgili demiyorum ama, ben genelde sürekli toplu alım yapıp bir anda girmeyin , biriktirin, dayanakları düştükçe artırın diye o yüzden durmadan söylüyorum aslında çoğu yatırımcıya. Biraz sabırsız bir ruh hali var herkesin nedense. Çok heyecanlıyız hep. Genelde malı mülkü satıp herşeyle bir anda girmek gibi bir eğilim var hep. Hangi fon olursa olsun, şanssız bir zamanlama ile ciddi can sıkabilir bu. O yüzden hangi fon olursa olsun , biraz daha gradyal azar azar uygun maliyetle giriş önemli. Bir de tabi vade uzun olmalı.
    Aylık rutin geliri olan insanlar yatırım fonlarını her ay düzenli, ve uygun anlarda biriktirdikçe, çok strese girmeyecekler aslında.

Yine hsyf'lere bakıyorum endeks çıktıkça yatırımcı artıyor sonsuza kadar artacakmış gibi. Endeks düşünce de hemen bir panik hali ile abartarak satılıyor. Tam tersi olduğunda yatırım olacak aslında.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Sizinle ilgili demiyorum ama, ben genelde sürekli toplu alım yapıp bir anda girmeyin , biriktirin, dayanakları düştükçe artırın diye o yüzden durmadan söylüyorum aslında çoğu yatırımcıya. Biraz sabırsız bir ruh hali var herkesin nedense. Çok heyecanlıyız hep. Hangi fon olursa olsun, şanssız bir zamanlama ile can sıkabilir. O yüzden hangi fon olursa olsun , biraz daha gradyal azar azar uygun maliyetle giriş önemli. Bir de tabi vade uzun olmalı.
    Haklisiniz.
    Bende biriktirme yolundan ilerliyordum.
    Portfoyde %20 degisken vardi.Onlari satip portfoye yedirmek istedim.Cogunluguda ipv ve gbc oldu.Piyasa aniden yön degistirince zirveden kademe yapmis olduk.
    Bunlardan ayri olarak sizin yontemi başarili buluyorum.
    Saygilar.

5. Mesela Eib fonun yıllık kazancı%27 göstero tefas da

diyelim 10.000 tl para yatirsaydik aylık olarak ne kadar getirisi olduğunu nasıl hesaplanır veya günlük kazanç

RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Param yok kafam rahat

6.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Aslında tum bilgiler kamuya açık platformlarda. Balık tutmayı da bilmek lazım. Hem bizi de aydınlatırsınız.

-ZDZ sessiz sessiz gidiyor. İpb gibi içip içip sapıtmıyor

-GPG de efsane geri döndü dedirtecek mi bakalım. Bu haftanın yıldızlarından. Türevde sanırım USD shortlamış olabilir.

-Forumda EM kelimesi daha sık geçiyor. Malum fonda da %25 oranında pay artışı olmuş.

Damadın da dediği gibi sonumuz hayrolsun.
    Zeynelin değer kayıpları :

28 temmuz - 7 ağustos . % - 5.37
    22 ekim - 2 kasım . . . . % - 3.03
    16 eylül - 23 eylül . . . . %- 1.70

6 aylık getirisi % 6.146671
    3 aylık getirisi % 6.752285

han sarhoş hancı sarhoş
    yolda yabancı sarhoş
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Sua'nın performansı tekrar düzelmeye başlamış. Elimdeki ıdy'yi yarın tekrar sua ile değiştireceğim. 1 bucuk aylık ceza yeter
    Üstad Sua değil de sanki kardeşi Suc daha iyi yönetiliyor. Zaten bunların hisse oranları da birbirine yakın seyrediyor. Ben ikisinden de tutuyorum ama Suc performans olarak önde

8.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Üstad Sua değil de sanki kardeşi Suc daha iyi yönetiliyor. Zaten bunların hisse oranları da birbirine yakın seyrediyor. Ben ikisinden de tutuyorum ama Suc performans olarak önde
    çok da farketmiyor aslında desek de kötü günde suşi biraz daha üzebiliyor... süha bir tık daha az kayıp sağlıyor ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sayfa 972/1002 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •