Sayfa 479/1002 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: Viop - XXVII

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    matrikste 1 dk yakın vade dataları bozulmuş...sizde de böyle mi? her bardan peş peşe 2 tane var. o/h/l/c değerleri aynı peş peşe 2 bar...sabah sabah baktım sistem sinyalleri kafayı yemiş...nooluyo yav falan sonra grafiğe yakından bakınca anladım sapıtmış...
    AMAN be bitmeyen senfoni ... geçtiğimiz senelerde de diğer bir data sağlayıcısında saat geri gidiyordu aahahaha.....
    aslında en güzel yurtdışı data sağlayıcılarından canlı veri hizmet almak.. prorealtime da viop olması lazımdı... esignal' de de vardı galiba ... biraz tuzlu olur ama değebilir verilen mangıra...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2. Açılışta flatledim inatlaşmaya gerek yok kar kardır cebimize koyalım. Gün içi tekrar short deneriz duruma göre.

Sistem de şu an flate geçti...

3.  Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    BBHT Gökhan çok güzel açıkladı. faizleri artırarak aslında faiz düşmesine neden olursun...
    inşallah bir bademlik yapmazlar ve gerekli artırımı yaparlar yoksa duman olacak ülke ekonomsi.
    gökhan uskuay mı dediğiniz , uzun zamandır görmedim yurttaşı... yayının linki varsa buraya margarinleyebilir misiniz ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    banklarda ,vob ve endekste günlüklerde hoş olmayan görüntü var.

MUM larda...DOJİLER VS.

5. Gurbetciler akp ye bir daha oy yok diye isyan ediyorlar
    10.20 den 9 altina dustu euro Magduruz zararimizi kim kim karsilayacak diyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Gurbetciler akp ye bir daha oy yok diye isyan ediyorlar
    Kim sallar yalova kaymakamını

7. https://t24.com.tr/haber/iddia-koron...geliyor,914527

Bu haberi paylaşmamın nedeni,yanılmıyorsam bu başlıkta daha evvel bir sayın üye;şehir hastanelerinin bazılarına çok lüks odalar yapılıyor ama zannetmeyin sizin için demişti diye hatırlıyorum,özel hastane ne halt ederse eder ama adı üstünde halkın vergileriyle yapılan hastanelerde sırf 3-5 dolar gelecek diye kendi vatandaşların mağdurken,yabancı ve bulaşıcı hastalık taşıyan tipleri buralarda tedavi etmek,hangi kanuna hangi akla hangi vicdana uyar?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yurtdışında yaşayanların kesinlikle oy hakkı olmamalı...adamın TR ile ilgisi alakası yok senede 20 gün 1 ay yaz tatiline geliyor ama ülkeyi kimin yöneteceğine karar veriyor...saçmalık...

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Gurbetciler akp ye bir daha oy yok diye isyan ediyorlar

Sayfa 479/1002 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •