Sayfa 742/1006 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Arkadaşlar tamam anladık herkes ekmeğinin davasında 1 kuruşun peşinde ama inanın teb e değmez diyelim 250k var paranı eft yapacaksın limitin 200k, 50k i bir gün sonra yapacaksın sinir harbi.
    Bankalar MB 19 unda faiz arttırsa bile uygulamaya 23 ünde geçer en iyi ihtimalle onun için 15-15,25 gibi günlük yatırmak ve
    23 kasımı beklemek daha iyi bence .
    Ayrıca 23 kasım da en kötü bankalar bürüt 15,79 ve üstünde bir faiz verecek, N kolayda bürüt 17,65 ve üstü bir faiz verecek kaldı şurda 9 gün (Sinir olmayın hepiniz en az bankacılar kadar değerli ve bilgilisiniz) saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by sternee Yazıyı Oku
    TEB için bir kere daha beni şaşırtmadı.

mobil bankacılık limiti 200 bin olunca, bankadan eft için masraf ister.

10 gün para bankada kalırsa masraf çıkmayacak der. Ama yine de masraf çıkartır.
    valör yok der. özellikle sorulur. Ama ertesi gün düşük faiz ile işlenmiştir.
    Kapa aç nedir? bir sistem bu kadar mı standarttın dışında işler.
    REZİLLİK.
    TEB sorun çözmede felakettir...

2-3 sene önce bir eft işlemiydi sanırım soyisim hatası mı ne yapmıştım ama yarım saat için de karşı tarafa geçmeyince durumu fark etmiş, çağrı merkezinden tut da şubedeki MT'ye kadar sorunun bir an önce çözülmesi için uğraşmıştım. Buna rağmen 4-5 saatte sorunu çözmeyip, tam eft saati bitince para iade olmuştu, araya da hafta sonu girince kayda değer bir getiriden olmuştum. O gün 4-5 saat boyunca sorunu çözemeyişlerini aklıma getirdi mesajınız.

3.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    TEB sorun çözmede felakettir...

2-3 sene önce bir eft işlemiydi sanırım soyisim hatası mı ne yapmıştım ama yarım saat için de karşı tarafa geçmeyince durumu fark etmiş, çağrı merkezinden tut da şubedeki MT'ye kadar sorunun bir an önce çözülmesi için uğraşmıştım. Buna rağmen 4-5 saatte sorunu çözmeyip, tam eft saati bitince para iade olmuştu, araya da hafta sonu girince kayda değer bir getiriden olmuştum. O gün 4-5 saat boyunca sorunu çözemeyişlerini aklıma getirdi mesajınız.
    Aynı olay benimde başıma geldi ve cuma günüydü. Fiba ya kendi hesabıma aktarmaya çalışıyordum. Sürekli sistemde görünmüyor gibi saçmalıkla benim de hafta sonumu yemişlerdi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    579
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Odeobank 15,25 yapmış
    aynen dün telden aradım 2 . hoşgeldin olması zor dedi mt si ama deneyeyim dedi oldu yapıştırdım hemen

5.  Alıntı Originally Posted by sternee Yazıyı Oku
    TEB için bir kere daha beni şaşırtmadı.

mobil bankacılık limiti 200 bin olunca, bankadan eft için masraf ister.

10 gün para bankada kalırsa masraf çıkmayacak der. Ama yine de masraf çıkartır.
    valör yok der. özellikle sorulur. Ama ertesi gün düşük faiz ile işlenmiştir.
    Kapa aç nedir? bir sistem bu kadar mı standarttın dışında işler.
    REZİLLİK.
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    TEB'in bu başarısına ek olarak HSBC'de aynı müşteri memnuniyetini (irony var) sağlıyor....
    Bu bankalara özel bir gıcıklığımız olmadığını anlamayanlara kapak olsun. Olan biteni, müşteri dostu olanla olmayanı yazmak neden bazılarına dokunuyor acaba ? Temel kriter ; en iyi şartlarla en çok verimi nereden aldığımız olmalı.

6.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Odeobank 15,25 yapmış
    Oksijen hesap mı bu?
    Sitesinde 15.15 görünüyor, benim mt de 15.15 dedi

7. Şu anda çoğu banka vezneden para yatırırken 20 bin tl. üzerine - nereden buldun- belgesi ( banka dekontu, döviz bozma- altın satma , ev satışı vb) soruyor. Bu belayı bu ülkeye sokan da TEB dir. ABD nin Fransadaki banıpas ( doğrusu neyse ) ortağı için soruşturmada verdiği cezayı dayanak göstererek bize uygulamaya başladılar.

Oysa geçen yıl ve şimdi yeni bu yılda yasa çıktı yurtdışından gelen varlıklara kaynak sorulmayacak , vergi uygulanmayacak. Buna rağmen ben yurtiçinde yatıracağım küçük paranın hesabını veriyorum. İnternetten gelene soru yok.

Bu konuda FİBA ve Alternatif sormuyor. 500 bin bile yatırsan soru yok.

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Oksijen hesap mı bu?
    Sitesinde 15.15 görünüyor, benim mt de 15.15 dedi
    32 gün vadeli için 15,15 diye benide aradılar. Gecelik oksijen 15,25 ama üst limit 250 bin tl. Bu bankada oksijen sabit faiz olmayıp, yükselişte veya düşüşte güncelleniyor.

Sayfa 742/1006 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •