Sayfa 976/1002 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    dostum suc demişsin sen de fno da var sanırım onda durum nedir , memnun musun ?
    Dostum fno fonun getirisinden memnunum ama altın bu kadar düşmüşken fonu satıp 469 dan altin aldım. Bakalım iyi mi yaptık

2. AES de ( %-4,5562 ) bir yanlislik mi var yoksa bana mi oyle geliyor acaba ?

3.  Alıntı Originally Posted by Pluie Yazıyı Oku
    TL cinsinden mi USD cinsinden mi portföy artışı daha iyidir sizce? Yani örneğin bir yıl sonunda 100 TL 140 TL olsa mı yoksa 1 yıl sonra 100 USD 105 USD olsa mı daha iyi bir portföy yönetimi olur?
    Gerçek enflasyon (açıklanan değil) bunun üzeri yeterli olur. Zaten dolarda ona uyumlu hareket eder. Reel enflasyon üzerinde artan bir kur başka birşeyleri fiyatlıyordur hareketi spekülatiftir denir. Uluslararası kurlar ülkelerin enflasyonları arasındaki fark kadar olur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    AES de ( %-4,5562 ) bir yanlislik mi var yoksa bana mi oyle geliyor acaba ?
    dolar etkisindendir üstat...

5. son 3 gündür dolar tarafından zarar büyük...
    dün de hisse fonların çoğu çökünce katmerli zarar yazdık...
    neyse bugün xtumy daha iyi gidiyor.
    Bozdurduğum dolar endeksli fonlardan önümüzdeki hafta ilave yaparız tl fonlarına...

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Gerçek enflasyon (açıklanan değil) bunun üzeri yeterli olur. Zaten dolarda ona uyumlu hareket eder. Reel enflasyon üzerinde artan bir kur başka birşeyleri fiyatlıyordur hareketi spekülatiftir denir. Uluslararası kurlar ülkelerin enflasyonları arasındaki fark kadar olur.
    Haklısınız gerçek enflasyon üzeri getiri sağlayabilmek portföy için en iyisi, ister TL, ister USD bazında olsun

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    AES de ( %-4,5562 ) bir yanlislik mi var yoksa bana mi oyle geliyor acaba ?
    Fiyatlar dolara endeksli. Dolar düştükce o da düşüyor.

8. "Hard currency" tabiki daha gerçekçidir.

TL de enflasyon bile spekülasyon konusu -_-
     Alıntı Originally Posted by Pluie Yazıyı Oku
    TL cinsinden mi USD cinsinden mi portföy artışı daha iyidir sizce? Yani örneğin bir yıl sonunda 100 TL 140 TL olsa mı yoksa 1 yıl sonra 100 USD 105 USD olsa mı daha iyi bir portföy yönetimi olur?

Sayfa 976/1002 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •