Sayfa 38/109 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon
Arama sonucu : 866 madde; 297 - 304 arası.

Konu: AVOD - A.V.O.D. Gıda ve Tarım

1.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    senin de gelene gidene saldırmandan başka bir işe yaradığın yok.. al depe depe kullan avodlarını ve forumunu.. aman ha horasanlıdan başkası yazmasın burada, yazacaksa bile önce ona metni gönderin hoşuna giderse öyle paylaşın..
    Sayın sevenhıll @ estağfurlullah hayır gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum sizleri ,hisse kötüyse neden buradasınız ,iyiyse neden endişe belirten yazılar yazıyorsunuz , forumda herkes elbetete yazar ancak biraz insaf dairesinde yazmalı isyanım ona hem kağıdı kötülemeye çalışıp hemde burada kalem oynatıp çaba sarfediyorsunuz biraz boş iş gibi geliyor ,gerçek maksadınız ne kötü deyin gidin ama siz gelip gidip kılçık atıp duruyorsunuz etikmi bu sizce forumdakilerin anlayışına sunuyorum .

2.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Sayın horasanlı son iki haftalık takasa bir incelemenizi tavsiye ederim

Ytd
    Sayın nabız@bizde elbette bir çok veriyi takip ediyoruz şirketi bile haftada en az iki kere aramaktayım benim anlamadığım beğenmediğiniz hisse için neden yazı yazma gereği duyuyorsunuz onu bir izah edin bizde anlayalım ,ha bildiğiniz tehlikeli bir durum olur onuda buradan yazmasanızda özelden yazabilirsiniz ,takaslar yanıltıcı olabilir ayrıca kimin eli kimin cebinde olmayan bir Türkiye borsasındayız ,burada hiç birşey göründüğü gibi olmayabiliyor bazen bunuda hatırlamanızı rica ederim ,sadece takaslar her şeyi belirlemezki ayrıca kağıtların bin bir dinamiği olur bunların çok az kısmını anlayabiliyoruz ,zaten hepsini yada çoğunu bilsek kısa zamanda köşe oluruz yani demem oki takas tek başına belirleyyici olamaz sizi yanıltabilir

3.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Sayın sevenhıll @ estağfurlullah hayır gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum sizleri ,hisse kötüyse neden buradasınız ,iyiyse neden endişe belirten yazılar yazıyorsunuz , forumda herkes elbetete yazar ancak biraz insaf dairesinde yazmalı isyanım ona hem kağıdı kötülemeye çalışıp hemde burada kalem oynatıp çaba sarfediyorsunuz biraz boş iş gibi geliyor ,gerçek maksadınız ne kötü deyin gidin ama siz gelip gidip kılçık atıp duruyorsunuz etikmi bu sizce forumdakilerin anlayışına sunuyorum .
    sn. horasanlı inan niyetim kötülemek değil.. bu kağıdı aldığımız zamanları hatırlıyorsundur umarım.. çıktıktan sonrada inanın hiç kötülemedim.. kötülemişsem lütfen yazın..

girmek istesem destekleri de biliyorum, dirençleri de biliyorum.. niye kimsenin rızkına mani olayım.. sadece okuduğum bazı şeylerden dolayı dikkat etmek gerekir diye bir yazım oldu.. kötü bir şey mi, iyi olabilecek şeyleri göz önüne alırken, olumsuz olabilecek bir durumu da göz önünde bulundurmak..

4. düşecek demedim, çıkacak demedim, kötü olacak, iyi olacak demedim..

5. Sayın horasanlı avod kötülemek değil bakış açısı yaratmak siz hem olumlu yönlerini düşünüyor ön planda tutuyorsunuz haklısınız ama iki haftadır gerek sosyal medyada özellikle twit ortamında avod hakkında sürekli olumlu paylaşımların olması ama bunun yanında ky dile getirdikleri ayrıca şirket iki haftadır hem arsa haberi hemde maden ile ilgili gizlilik sözleşmeleri gibi olumlu haber yapması akabinde yogun bir satış baskısı ve para çıkışı takas değişimi iki hafta yaşananları üst üste koydugunuzda aklına ne gelir......

hisse de bu kadar beklenti var patron neden geri alım yapmıyor .... diyeceksiniz bedelli bekleniyor ama hisse kıymetli
    Gizli görüşmede koç neyi fark etti bir hafta dolmadan görüşmeleri sonlandırdı..... rezerv ?maliyet?
    Beklentiler ne tesadüf ki arka arka kap bildirildi ve yogun satış baskı altına alındı acaba patron mal satmış olabilir?
    Hisseyi yukarı tarihi zirvesini aşacak başka bir beklenti kaldı mı?
    Sermaye buyuk oara girisi olacak deniliyor maden ne kadar gelecek bilinmiyor sonu belirsiz ,arsa gelir seneler sürecek

Olumlu haber beraber negatif haberleri yapmak objektiflik ve ky faydalı olacagini dusunuyorum

Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    sn. horasanlı inan niyetim kötülemek değil.. bu kağıdı aldığımız zamanları hatırlıyorsundur umarım.. çıktıktan sonrada inanın hiç kötülemedim.. kötülemişsem lütfen yazın..

girmek istesem destekleri de biliyorum, dirençleri de biliyorum.. niye kimsenin rızkına mani olayım.. sadece okuduğum bazı şeylerden dolayı dikkat etmek gerekir diye bir yazım oldu.. kötü bir şey mi, iyi olabilecek şeyleri göz önüne alırken, olumsuz olabilecek bir durumu da göz önünde bulundurmak..

Sayın sevıhıll @ yarım saat harcayıp size para kazanacağınız bir sır yazısı yazdım ancak süre aşımından silindi gönderemedim kısmetiniz yokmuş saldırmktan başka işlerede yarayabileceğimi görebilecektiniz ,
    kısaca minik bir sır olsun bu çizgilerle yani teknikle para kaybetmekten başka işe yaramadığını yıllar sonra öğrenmeden bir daha düşünün bu falcılıktır ,size bir iyiliğim olsun bunu uzunca detaylıca anlatan bir yazıydı ,yinede siz bilrisiniz ,bu teknikçiler madem bu kadar biliyorlar neden onun bunun yanında üç on paraya çalışıyorlar bir düşünün bunların yüzünden 25 yıl para kaybettim hiç kazanamadım bunlardan kaptum temel üzerine kendim hareket ettim parayı buldum

7.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Sayın horasanlı avod kötülemek değil bakış açısı yaratmak siz hem olumlu yönlerini düşünüyor ön planda tutuyorsunuz haklısınız ama iki haftadır gerek sosyal medyada özellikle twit ortamında avod hakkında sürekli olumlu paylaşımların olması ama bunun yanında ky dile getirdikleri ayrıca şirket iki haftadır hem arsa haberi hemde maden ile ilgili gizlilik sözleşmeleri gibi olumlu haber yapması akabinde yogun bir satış baskısı ve para çıkışı takas değişimi iki hafta yaşananları üst üste koydugunuzda aklına ne gelir......

hisse de bu kadar beklenti var patron neden geri alım yapmıyor .... diyeceksiniz bedelli bekleniyor ama hisse kıymetli
    Gizli görüşmede koç neyi fark etti bir hafta dolmadan görüşmeleri sonlandırdı..... rezerv ?maliyet?
    Beklentiler ne tesadüf ki arka arka kap bildirildi ve yogun satış baskı altına alındı acaba patron mal satmış olabilir?
    Hisseyi yukarı tarihi zirvesini aşacak başka bir beklenti kaldı mı?
    Sermaye buyuk oara girisi olacak deniliyor maden ne kadar gelecek bilinmiyor sonu belirsiz ,arsa gelir seneler sürecek

Olumlu haber beraber negatif haberleri yapmak objektiflik ve ky faydalı olacagini dusunuyorum

Ytd
    objektif olabilmek için hem artılar hem eksiler ortaya koulmalı hep eksi yazılınca bu pek objektif olmaz ,artılarıda yazmanız lazım,şirketin sahibi hovardalık yapabilir ancak o onun özel hayatı bizi ilgilendiren kısmı şirketin işleyişi ile ilgili yaptığı yada yapamadığı işler

8. Sayın horasanlı objektif oldugunuza inanıyorsanız diyecek bir sey yok sizin için her şey pozitif

Kazancınıza daim olsun

Ytd

Sayfa 38/109 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •