Sayfa 803/1002 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Rahmetli Barış MANÇO'nun şarkısı vardı , altın yere düşse değerin kaybeder mi? / tenekeyi parlatsan hiç çeyrek altın eder mi?
    Birde Güngör URAS rahmetlik , Ayşe teyze ne yapsın? diye program yapardı . Ayşe teyzelerin kargadan başka bildikleri (altın gram) kuş yoktu. Bu kapsamda kendi adıma ütülmüş olduğumu itiraf etmeliyim.

2. 10 milyarlık $ satış ile Necmettin Batırel' in tabiri ile önce nooluyor dediler.
    Forum dağıldı ,
    piyasa yönünü bulamıyor, dışardan destek arıyor. Dışarı covitten gözü dönmüş bastıkça dolar basıyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    Üniversite öğrencileriyle online eğitim konusunda konuşurken, çoğunun normal yüzyüze eğitime dönmek istediklerini filan duydum.Bizim hocalar olarak işe gitmek istemediğimizden online eğitime sığındığımız gibi görüşleri var. Sanki online anlattığım 3 saatlik derste daha ucuz bilgi anlatıyorum .Sınıfa girdiğimizde de aynı konular anlatılacak.Gençlerin yüzde 90nın hiçbir tedbire uymadığı şu toplumda ben kendimi 3 saat bir anfiye kapatamam.Normalde erkekler tuvaletinde örneğin ders arasında ortalama 7-8 kişi oluyor. Yani kalabalıklardan ve ortak kulanım alanlarından kaçmanın imkanı olmayan yerlerde yüzyüze eğitim bence toplu katliam gibi birşey. Xötünüzden korkuyorsunuz hocam diyen olabilirde hastalık bence bu ülkede en az 40 bin kişiyi öldürdü, bakanlığın 11 bin rakamını sallamıyorum.
    Korkularınız ve çekincelerinizde haklısınız. Uygulamalı eğitimler nasıl yürütülecek sorusu ortaya çıkıyor. Diğer önemli konu ise bu iş uzaktan oluyorsa neden bu kadar çok şehre üniversite açılıyor sorusu ortaya çıkıyor. Zira iş hayatında şirket merkezi kavramı ciddi şekilde tartışılıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

İşlerden ancak şimdi bakabiliyorum foruma. Değişen bir şey olmamış. Açmayı düşündüğüm dolar longların yarısı açıldı. Diğer yarısı için 3 gün, faiz artışına kadar bekleyeceğim pasiflerde.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : JAS; 16-11-2020 saat: 19:11.

5. Annem aradi, diyorki, "iki saattir sana ulasamiyorum, seni garanti altina aldilar sandik."..

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Annem aradi, diyorki, "iki saattir sana ulasamiyorum, seni garanti altina aldilar sandik."..
    Ahh nerede.
    Hiçbirimizin garantisi yok şu ortamda.
    [emoji3]

Güldüm yahu, karantina olmuş garanti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,101
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Eski MHP'li belediye başkanıymış, neyse bir şey yazmayayım...

Ne demek istediğim, anlaşılmıştır zaten...
    MHP'nin mesleği öldürmektir,yani her türlü canlı için fark etmez,aklıma hemen K.MARAŞ KATLİAMLARI GELDİ,oarada 78 yılında görevliydim incelemek için,Alevi vatandaşlarımızı katlettiler,sebep gayri müslümmüş,tepki olunca gladyo yapmış dediler,dosyalarda MC hükümeti tarafından hasır altı edildi,suç Ökkeşe atıldı,sonra bu zat Millet Vekili oldu,biz o gladyoları biliyoruz,Muhsin Yazıcı ve Mehmet Ağarın itirafçı olduğu yerde daha söz bulamıyorum...Şu an tesadüf olanı iktidarın ortağı oluşu,her krizde MHP baş rol oynamıştır,61 darbesinden bu zamana kadar inceleyin görürsünüz

https://odatv4.com/muhsin-yazicioglu-0404091200.html
    Son düzenleme : refaba; 16-11-2020 saat: 19:54.

Sayfa 803/1002 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •