Sayfa 808/1002 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,457 - 6,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by ayyan Yazıyı Oku
    Çin'den alınacağı söylene 5 m doz aşı hikayesi neydi?
    Aşağıdaki haberden bahsediyorsunuz ben onu unutmuşum. Haklısınız 2,5 milyon kişiye onu yapacaklar. Biz ise yerli aşıyı olacağız gibi duruyor.

https://www.ntv.com.tr/yazarlar/prof...2kSN20GMqxTQZw

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2. ne demiş sevgili üstad nazım hikmet

BOYNUMA SARILMA GÜLÜM
    BENDEN SANA GECER ÖLÜM

dedigi günlerdeyiz

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Aşağıdaki haberden bahsediyorsunuz ben onu unutmuşum. Haklısınız 2,5 milyon kişiye onu yapacaklar. Biz ise yerli aşıyı olacağız gibi duruyor.

https://www.ntv.com.tr/yazarlar/prof...2kSN20GMqxTQZw

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bizde yerli aşı üretecek nitelikte laboratuvar yok..

4.  Alıntı Originally Posted by Arap Şükrü Yazıyı Oku
    Başkalarının buna inanacağını düşünerek pozisyon alıyorlar. O başkaları da, başkalarının buna inanacağını düşünerek pozisyon alıyor.
    Uşak, aşçıya, aşçı, hizmetçiye, hizmetçi bahçıvana ))

5. Şu ortamda ben aylardır markete gidemezken anneme 15 gün önce kanser teşhisi konduğundan devamlı hastaneye gitmek zorunda kalıyoruz..
    okmeydanı ssk hemde..
    Şimdi bakıyorum devlet hastanelerinde ne sedye var ne bişey. Anneme ameliyat diyecekler yakın süre içinde. Yoğun bakımlarda bile yer yokmuş .. ne yapsam bilemiyorum. Şu dönemde kanserde olsanız beklemek mi lazım acaba..

6. Allah sabır versin. Çok zor bir süreç ben hepsini yaşadım maalesef annemi kanserden kaybettim, şimdi aynı süreci yaşamayı hayal bile edemiyorum sizi çok iyi anlıyorum. Hastalığın seviyesine göre karar verin bir an önce tedavi alması çok önemli...
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Şu ortamda ben aylardır markete gidemezken anneme 15 gün önce kanser teşhisi konduğundan devamlı hastaneye gitmek zorunda kalıyoruz..
    okmeydanı ssk hemde..
    Şimdi bakıyorum devlet hastanelerinde ne sedye var ne bişey. Anneme ameliyat diyecekler yakın süre içinde. Yoğun bakımlarda bile yer yokmuş .. ne yapsam bilemiyorum. Şu dönemde kanserde olsanız beklemek mi lazım acaba..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Şu ortamda ben aylardır markete gidemezken anneme 15 gün önce kanser teşhisi konduğundan devamlı hastaneye gitmek zorunda kalıyoruz..
    okmeydanı ssk hemde..
    Cok zor gercekten.

Allah acil sifalar versin.

8.  Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    Uşak, aşçıya, aşçı, hizmetçiye, hizmetçi bahçıvana ))
    Aynen orneginizdeki gibi.
    Bunun diğer ornegide halk arasinda çok kullanilir.
    Opel corsa kim kime korsa.
    Ama hep Toyota CORONA ya takiliyor.

Sayfa 808/1002 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •