Sayfa 809/1002 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Şu anda akıllı para faiz artırımının ne kadar olacağını biliyor.Sanırım geçen hafta azerbeycan ,katar,melih gökçek şu bu bir yerlerden para bulundu piyasaya satıldı dolar düşürülebildi.Yoksa geçen hafta bile millet dolar almaya devam etmiş,kurumsal kişisel kimsenin dolar sattığı yok,satan gene bir şekilde hükümet.Ya da kısa süreli vurguna gelen hedge fonlar,bu çakal para da türkiye parlayan yıldız olacak ,dolar 5 e düşecek çakma raporlarıyla düşürülen dolarları yakında toplamaya başlarlar ,vurgunu yakında tamamlar kaçar giderler.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Şu ortamda ben aylardır markete gidemezken anneme 15 gün önce kanser teşhisi konduğundan devamlı hastaneye gitmek zorunda kalıyoruz..
    okmeydanı ssk hemde..
    Şimdi bakıyorum devlet hastanelerinde ne sedye var ne bişey. Anneme ameliyat diyecekler yakın süre içinde. Yoğun bakımlarda bile yer yokmuş .. ne yapsam bilemiyorum. Şu dönemde kanserde olsanız beklemek mi lazım acaba..
    Forumda doktor var mı bilemiyorum. Ama bu doktorun karar verebileceği bir şey.
    Allahtan validenize şifa vermesini dilerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Günaydın , hastalara acil şifalar diliyorum. Hastane ortamı normal zamanda kötü , şimdi pandemi ile birlikte çok çok kötü durumlar var.

usd try 7,7394
    eur try 9,1767
    gau try 469,91
    xau usd 1886

Valla emekliyim gerçi ama gene de bir doktor ve tecrübeli bir türk vatandaşı olarak sn sugosunun yerinde olsam ne yapacağımı yazayım.Kanser ameliyatları ortalamanın üstünde zor ameliyatlardır,komplikasyon çıkıp hastanede uzun süre kalmak falan gerekebilir.Şu anda asla istanbulda bir hastanede bu ameliyatı düşünmezdim.Bizde aslında tıp çok gelişti,küçük illerde de baya iyi onkoloji cerrahları var.korona açısından daha güvenli küçük bir ile gidip orda ameliyat ettirmeyi düşünürdüm.Tabi bu maddi olarak imkan meselesi ,ama sn sugosuda madden bunu yapabilecek imkan var diye biliyorum.Şu anda istanbulda hiç bir hastaneye güvenilmez.

Diğer konu da elbet doğru kanser ameliyatları malign kanserlerde uzun süre ertelenemez.Sn sugosunun durumunda ameliyat en kısa zamanda yapılmalıdır o da doğru.

Ekşi sözlükten 2012’den bugüne

yaran facebook durum güncellemeleri
    "bim'den alışveriş yaptık, fiş iddaa kuponu gibi... en yükseği çerezza 1.95 o da handikaplı galiba.."
    12.03.2012 21:08 vinca

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Tevekkeli değil,7.75 de birileri hep dolara basıyor,bilinçli bir satış var.Demek ki merkez 7.75 le faiz kararına girilsin istiyor.Bakalım 6.85 gibi bir olayı gene yaşayacakmıyız.

Sayfa 809/1002 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •