Erdoğan : İzmir depremi afet öncesi ve sonrası hakkındaki hazırlıklarımızı gözden geçirmemize sebep oldu , depremde iyi bir iş çıkardık
Erdoğan : İzmir depremi afet öncesi ve sonrası hakkındaki hazırlıklarımızı gözden geçirmemize sebep oldu , depremde iyi bir iş çıkardık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sosyal medyada Adana’da şiddetli bir patlama sesi duyulduğu paylasiliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Ülkemizde bir afet sonrası artık “nerede bu devlet “ sesleri yükselmiyor
Erdoğan : Geçmişte devlet içine çöreklenmiş zihniyet bizim dönemimizde tarih olmustur
Osmanlı kafası, sözde güç gösterisi sorarsan. kısaca ayranın yok içmeye.... neyse, yabancı bu duruma totosuyla gülüyor tabi ki!
İtiraz edersen vatan hainisin. AYNEN PATLATILAN GAZOZ GİBİ. Hiç çekinmeden ülkeyi Malezya, ora bura ile kıyaslayan zihniyet hem itiraf ediyor, hem de çamura iyice batıyor da, insanlar bundan habersiz. Bu ülkede ezanın TÜRKÇE okunduğunu savunan zihniyet var .Ne yazsak boş. İŞ HALKTA BİTİYOR. Ve halkı iyice cahil bırakmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Erdoğan : Başta İstanbul olmak üzere bazı şehirlerimizde vefat ve hasta sayısında ciddi artışlar yaşanmakta , tedbirlere uymak zorundayız bu tedbirlere uymazsak daha ciddi tedbirler alınmak zorunda kalınacağı şüphesizdir
Erdoğan: Hafta sonları 10.00-20.00 saatleri haricinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak
Yer İmleri