Sayfa 547/1002 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Erdoğan : İzmir depremi afet öncesi ve sonrası hakkındaki hazırlıklarımızı gözden geçirmemize sebep oldu , depremde iyi bir iş çıkardık

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sosyal medyada Adana’da şiddetli bir patlama sesi duyulduğu paylasiliyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Ülkemizde bir afet sonrası artık “nerede bu devlet “ sesleri yükselmiyor

4.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    8 ucakla gidilmesi de normal mi

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İtibardan tasarruf olmaz [emoji35]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Erdoğan : Geçmişte devlet içine çöreklenmiş zihniyet bizim dönemimizde tarih olmustur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    8 ucakla gidilmesi de normal mi

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Osmanlı kafası, sözde güç gösterisi sorarsan. kısaca ayranın yok içmeye.... neyse, yabancı bu duruma totosuyla gülüyor tabi ki!
    İtiraz edersen vatan hainisin. AYNEN PATLATILAN GAZOZ GİBİ. Hiç çekinmeden ülkeyi Malezya, ora bura ile kıyaslayan zihniyet hem itiraf ediyor, hem de çamura iyice batıyor da, insanlar bundan habersiz. Bu ülkede ezanın TÜRKÇE okunduğunu savunan zihniyet var .Ne yazsak boş. İŞ HALKTA BİTİYOR. Ve halkı iyice cahil bırakmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Erdoğan : Başta İstanbul olmak üzere bazı şehirlerimizde vefat ve hasta sayısında ciddi artışlar yaşanmakta , tedbirlere uymak zorundayız bu tedbirlere uymazsak daha ciddi tedbirler alınmak zorunda kalınacağı şüphesizdir

Cafe Trend&amp;Trade - IV

Erdoğan: Hafta sonları 10.00-20.00 saatleri haricinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak

Sayfa 547/1002 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •