Erdoðan : Ýzmir depremi afet öncesi ve sonrasý hakkýndaki hazýrlýklarýmýzý gözden geçirmemize sebep oldu , depremde iyi bir iþ çýkardýk
Erdoðan : Ýzmir depremi afet öncesi ve sonrasý hakkýndaki hazýrlýklarýmýzý gözden geçirmemize sebep oldu , depremde iyi bir iþ çýkardýk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sosyal medyada Adana’da þiddetli bir patlama sesi duyulduðu paylasiliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Ülkemizde bir afet sonrasý artýk “nerede bu devlet “ sesleri yükselmiyor
Erdoðan : Geçmiþte devlet içine çöreklenmiþ zihniyet bizim dönemimizde tarih olmustur
Osmanlý kafasý, sözde güç gösterisi sorarsan. kýsaca ayranýn yok içmeye.... neyse, yabancý bu duruma totosuyla gülüyor tabi ki!
Ýtiraz edersen vatan hainisin. AYNEN PATLATILAN GAZOZ GÝBÝ. Hiç çekinmeden ülkeyi Malezya, ora bura ile kýyaslayan zihniyet hem itiraf ediyor, hem de çamura iyice batýyor da, insanlar bundan habersiz. Bu ülkede ezanýn TÜRKÇE okunduðunu savunan zihniyet var .Ne yazsak boþ. ÝÞ HALKTA BÝTÝYOR. Ve halký iyice cahil býrakmak için ellerinden geleni yapýyorlar.
Erdoðan : Baþta Ýstanbul olmak üzere bazý þehirlerimizde vefat ve hasta sayýsýnda ciddi artýþlar yaþanmakta , tedbirlere uymak zorundayýz bu tedbirlere uymazsak daha ciddi tedbirler alýnmak zorunda kalýnacaðý þüphesizdir
Erdoðan: Hafta sonlarý 10.00-20.00 saatleri haricinde sokaða çýkma yasaðý uygulanacak
Yer Ýmleri