Yurtdisi islemler aşırı maliyetli.
Fon oluşturulsa buna dair.Aktif fon olmasada girilirdi.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yurtdisi islemler aşırı maliyetli.
Fon oluşturulsa buna dair.Aktif fon olmasada girilirdi.
Saygilar.
Yasaklar fon yatırımcılarını dolayısı ile BİST i nasıl etkileyecek ? Neler düşünüyorsunuz ?
Aynen ilk defa fon aldim az az...
Dolara karsi hem bir defans hem de dolarin getirisini goreyim istedim.
Tekli hisselerde yatirim yapmayi seviyorum ama.islemler cok pahali komisyonlar vs bir de sirket raporlarini cevirtmek de zor oluyor bir de ulkeye parayi getirirken vergi dairesiyle ugrasmak da cabasi bir de hesaplama yaparken dolarin artis vergisini de dusunmek icab ediyor...
Anladigim bildigim yuzde 10 vergi veriyoruz kazanctan gerisine karismiyoruz fon eger iyi yonetiliyorsa getirisini kazanabiliyoruz.
Yanlis bilgim varsa düzeltin beni;)
Ytd
"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
"Memleketim varsa ben de varım."
Yenilenebilir enerji şirketlerine yatırım yapan fonlar var
Ama nitelikli yatırımcılara hitap ediyorlar.
Getirileride pek parlak değil şimdilik.
IYG
IJG
MYP
bu tür fonlardan.
Evet kar varsa %10 oraninda stopaj ödüyoruz fakat yurtici hisse fonlarinda stopaj yok.
Saygilar.
xbank -5.31% miş bugün. Arındırmacılar, yarın getirisini söylerken bunu da arındıracak mı bakalım.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
UBS 2021 Raporundan..Screenshot_2020-11-17-23-58-41-833_com.twitter.android.jpg
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri