Sayfa 24/1003 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Ziraat ten işlem yapıyorsunuz sanırım. Ziraat te tefaş dan alınan fon talimatı verildikten sonra iptal edilemiyor mu. Geçenlerde fon satış talimatı verdim ama 15-20 dk sonra 10:00 sıralarında iptal edecek tuş bile bulamadım.
    Evet Sn Ege35, ben de bulamadım. Çok araştırmadım. Bilgisi olan varsa, öğrenirsek memnun olurum.

2. Bist için bir yorumda bulunmak istiyorum. 1250'lerde yatayda biraz kalırız diye düşünüyordum ama 20 günlük ortalamalardan halen daha çok uzağız. Olası bir düşüşde çok hızlı bir şekilde 1200'lere gideriz gibi görünüyor, arada dinlenmeye bile fırsat bulamaz. Bir miktar nakit bulundurup, olası düşülerde hisse fona ekleme için değerlendirilebilir. Merkez kararı olumlu olsa, faizler yükseltilse bile bir şekilde farklı bir bahane üretilerek, aşağıya sert salınabiliriz.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben de ziraatteyim, bir kere denediğimde iptal diye bir şey bulamadım. Sanırım bir 10-15 dakika MKK'da bekliyor diyor sadece o sırada yapılıyor.
     Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Evet Sn Ege35, ben de bulamadım. Çok araştırmadım. Bilgisi olan varsa, öğrenirsek memnun olurum.
    Teşekkürler arkadaşlar. Ben MKK da bekliyor derken de iptal tuşu bulamamıştım. MKK da bekliyor durumu da 3-5 dk civarı sürüyor.
    MKK'da bekliyor sırasında iptal edilebildiğinden eminmisiniz.

4. Ziraat te fon alış veya satış emri verdikten sonra iptal emri verilemiyor diye biliyorum (sadece ziraat kullanıyorum)

5.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Ziraat te fon alış veya satış emri verdikten sonra iptal emri verilemiyor diye biliyorum (sadece ziraat kullanıyorum)
    ziraatte iptal yok. son kararınızı vermeden işlem yapmayınız.

6.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    ACC'den şanına yakışır bir performans.
    IPB ise hala tövbe etmemiş.
    IPB nin temel varsayımı ne acaba bu türev konusunda? Dün borsa çok sert eksiydi türev ile bunu tırpanlamış ancak bugün borsa artıyken de eksi getirirse hoş olmaz. Dün relatif olarak güzel birşey başarmışlar ancak borsanın arttığında artışa yakın artış yakalamayı hedeflemeliler. Bunlar tersine borsa artınca eksi olup düştüğünde de eksi oluyorlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    IPB nin temel varsayımı ne acaba bu türev konusunda? Dün borsa çok sert eksiydi türev ile bunu tırpanlamış ancak bugün borsa artıyken de eksi getirirse hoş olmaz. Dün relatif olarak güzel birşey başarmışlar ancak borsanın arttığında artışa yakın artış yakalamayı hedeflemeliler. Bunlar tersine borsa artınca eksi olup düştüğünde de eksi oluyorlar.
    Aynı ekip benzer dönemde Ack'nın da stratejisini değiştirdi. ack daha makul ve iyi olacak kanımca.

TCD-TKF ilişkisi IPB-ACK arasında oluşuyor.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    nnf ve tkf sevindirdi beni. relatif gücüne tekrar kavuşmuştur umarım nnf
    Üstat tcd hakkında ne düşünüyorsun.bist i geçme performansı açısından.tkf varken tcd almaya gerek yok mu diyorsun.ikisi de aynı portföye ait olduğundan

Sayfa 24/1003 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •