Sayfa 557/1002 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Blomberg tv'nin canlı yayınına bağlanan yurtıdışındaki yabancı finanscılar,Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti yöneticilerinin ,Hazine-Maliye görevlilerinin Faiz Konusunda büyük ve güvenilir taahhütler verdiğini söylüyor..Reisi Cumhur da ,tam tersi söylemlerine devam ediyor..
    Şimdi biz kime inanacağız,Kime güveneceğiz.???..
    Kim doğruyu,Kim yalanı söylüyor..??.
    Firari Damat,''At izi ,İt izine karıştı'' diye, Bunun için dedi sanırım..!!
    ozaman bunu ekranda hönkürmenin ne gereği var ?
    topla malı olunca sat vur voleyi. yoksa yusuf mu oldular..

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    ASIL MESELE
    http://www.diken.com.tr/is-bankasi-b...k-aktaramiyor/
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...yar-tl-6275842
    Bir rivayete göre bu paranın mart ayında hazineye aktarıldığı yazıldı.Haberi bulamadım.
    haklsınız.

chp li bir milletvekili bu aktarmayı belgeleriyle anlatmıştı..hemde yakın zamanda
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Blomberg tv'nin canlı yayınına bağlanan yurtıdışındaki yabancı finanscılar,Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti yöneticilerinin ,Hazine-Maliye görevlilerinin Faiz Konusunda büyük ve güvenilir taahhütler verdiğini söylüyor..Reisi Cumhur da ,tam tersi söylemlerine devam ediyor..
    Şimdi biz kime inanacağız,Kime güveneceğiz.???..
    Kim doğruyu,Kim yalanı söylüyor..??.
    Firari Damat,''At izi ,İt izine karıştı'' diye, Bunun için dedi sanırım..!!
    erdoğan terse yatırmış olmasın (bilerek veya bilmeyerek)?

yanlış hatırlamıyorsam, son bir sene içerisinde (tarihini tam hatırlamıyorum) büyük bir faiz artışı olmadan hemen önce yine faize karşı demeçler vermişti, biz de mb faiz artırmaz, ya da az artırır demiştik, sonra epey yüksek oranda bir faiz artışı olmuştu.

olmaz olmaz demeyin, olmaz olmaz diyelim ülkemizdeki her gelişmeye (artık hiç bir şeye şaşırmamak lazım).

bu yeni tedbirler içinde ibadethaneler ile ilgili bir kısıtlama falan varmı ?

mesela sabah namazı yada yatsı namazı için camilere gidilebilecekmi ?

cuma günleri namazlar için kısıtlama gelecekmi ?

bilgisi olan varmı ?
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

5.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku

yanlış hatırlamıyorsam, son bir sene içerisinde (tarihini tam hatırlamıyorum) büyük bir faiz artışı olmadan hemen önce yine faize karşı demeçler vermişti, biz de mb faiz artırmaz, ya da az artırır demiştik, sonra epey yüksek oranda bir faiz artışı olmuştu.

olmaz olmaz demeyin, olmaz olmaz diyelim ülkemizdeki her gelişmeye (artık hiç bir şeye şaşırmamak lazım).
    konkordatolarin sebebi o faiz değilmiydi ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,171
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    bu yeni tedbirler içinde ibadethaneler ile ilgili bir kısıtlama falan varmı ?

mesela sabah namazı yada yatsı namazı için camilere gidilebilecekmi ?

cuma günleri namazlar için kısıtlama gelecekmi ?

bilgisi olan varmı ?
    Dinli,dindar ve yobazlar bunun dışında,sadece dinlen pek arası olmayanlara bu kural,zaten onlarda çoğunluk olarak önlemini iyi,kötü alıyor

Moody’s: Hava yolu şirketlerinin faaliyet zararları 2022 yılına kadar devam edebilir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,171
     Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku

Kıvırmasını çok iyi biliyor...çünkü onun mesleği bu,en bariz örneği meydanlarda nutuk atıp çay dağıtarak merkezin rezervi 110 milyar dolar deyip heyt uçuyoruz diyor,3-5 gün öncede yahu rezervi eksi 50 milyarmış yahu,peşi malum KANDIRMIŞLAR...acep bu ülke insanı bunu çokmu aradı,üstelik hala faiz sebep diyor,sadece geçende enflasyon kadar artmalı dile dilinin ucundan gevledi...bugün AKİT GAZETESİNE BAKTIM FAİZ SEBEP ARTIRMAYIN DOLARIN YÜKSELİŞİNE NEDEN OLURSUNUZ DİYE BAŞLIK ATMIŞ,be yahu kimi gaza getirmeye çalışıyorsunuz,neyse yarın 14'de ak,koyun,kara koyun belli olur...yani belirttiğiniz gibi şaşmamak lazım bunların deyimine.

Sayfa 557/1002 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •