erdoğan terse yatırmış olmasın (bilerek veya bilmeyerek)?
yanlış hatırlamıyorsam, son bir sene içerisinde (tarihini tam hatırlamıyorum) büyük bir faiz artışı olmadan hemen önce yine faize karşı demeçler vermişti, biz de mb faiz artırmaz, ya da az artırır demiştik, sonra epey yüksek oranda bir faiz artışı olmuştu.
olmaz olmaz demeyin, olmaz olmaz diyelim ülkemizdeki her gelişmeye (artık hiç bir şeye şaşırmamak lazım).
bu yeni tedbirler içinde ibadethaneler ile ilgili bir kısıtlama falan varmı ?
mesela sabah namazı yada yatsı namazı için camilere gidilebilecekmi ?
cuma günleri namazlar için kısıtlama gelecekmi ?
bilgisi olan varmı ?
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Moody’s: Hava yolu şirketlerinin faaliyet zararları 2022 yılına kadar devam edebilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kıvırmasını çok iyi biliyor...çünkü onun mesleği bu,en bariz örneği meydanlarda nutuk atıp çay dağıtarak merkezin rezervi 110 milyar dolar deyip heyt uçuyoruz diyor,3-5 gün öncede yahu rezervi eksi 50 milyarmış yahu,peşi malum KANDIRMIŞLAR...acep bu ülke insanı bunu çokmu aradı,üstelik hala faiz sebep diyor,sadece geçende enflasyon kadar artmalı dile dilinin ucundan gevledi...bugün AKİT GAZETESİNE BAKTIM FAİZ SEBEP ARTIRMAYIN DOLARIN YÜKSELİŞİNE NEDEN OLURSUNUZ DİYE BAŞLIK ATMIŞ,be yahu kimi gaza getirmeye çalışıyorsunuz,neyse yarın 14'de ak,koyun,kara koyun belli olur...yani belirttiğiniz gibi şaşmamak lazım bunların deyimine.
Yer İmleri