Sayfa 37/1003 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    4.hsyf olarak gevşeme ile birlikte, yine yavaş yavaş opi'ye gireceğim. Benim kriterlerime göre en iyi üçlüye en çok yaklaşan fon bu.
    Türev araç kullandığı için oph daha iyi olmaz mı üstat

2.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Türev araç kullandığı için oph daha iyi olmaz mı üstat
    Farkları türev kullanması oph'nin ama uzun vadede çok etkin kullanmıyor o da zaten. Hemen hemen tümü ile yakın getirileri. Ama birini alacaktım o yüzden seçtim aslında. İkisi de aynı ekibin aynı (çok yakın )performanstaki fonu.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    4.hsyf olarak gevşeme ile birlikte, yine yavaş yavaş opi'ye gireceğim. Benim kriterlerime göre en iyi üçlüye en çok yaklaşan fon bu.
    hocam hayırlı olsun. tefaştan bakınca Osmanlı fonlarının oldukça da sakin büyüklüklerde devam ettiğini görüyorum. ancak getiri bağlamında oph, biraz daha önde gibi. buna rağmen neden oph değil de opi düşündünüz?

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hocam hayırlı olsun. tefaştan bakınca Osmanlı fonlarının oldukça da sakin büyüklüklerde devam ettiğini görüyorum. ancak getiri bağlamında oph, biraz daha önde gibi. buna rağmen neden oph değil de opi düşündünüz?
    Yani aslında çok derin nedenleri yok. İkisine birden giremeyeceğim için, biraz daha , mikro boyutta da olsa opi daha az volatil geldi. Son anda oph'ye de meyledebilirim.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5. Piyasa beklenen faiz artırımı olmayacağının kokusunu mu aldı yoksa bekleme gerginliği mi

6. ppf tarafında , ppz açık bir şekilde uzun süredir fil'den devraldı liderliği artık, geçici olmadığı anlaşıldı.

üstatlar dolar endeksli fonlar ile ilgili ne yapmaya planlıyorsunuz?
    bugün düşüşten önceki son çıkış olabilir....

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    üstatlar dolar endeksli fonlar ile ilgili ne yapmaya planlıyorsunuz?
    bugün düşüşten önceki son çıkış olabilir....
    Bence artik cok gec. Satisi Sali vermek gerekmez miydi?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 37/1003 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •