Sayfa 38/1003 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Bence artik cok gec. Satisi Sali vermek gerekmez miydi?
    saat 10 da başlayarak 15 e kadar saatlik aritmetik ortalamayı alıyor MB.
    Karar 14:00 te açıklanacağı için 15:00 teki ortalama kuru etkiler tahminim.
    Sadece 15:00 teki kur da ortalamayı fazla değiştirmemesi lazım normal şartlarda.
    Bu sebeple fon satışı için hala vakit var 13:00 e kadar.

2.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    üstatlar dolar endeksli fonlar ile ilgili ne yapmaya planlıyorsunuz?
    bugün düşüşten önceki son çıkış olabilir....
    Ben çoktan sattım . 2018 de terste kalmıştım ve çok uzun sürdü. Şu an durum farkli düşse bile belki o kadar uzun süre kalmayacak. Psikolojim düşüşe yakalanmaktan da çıkışı kaçırmanın daha iyi olduğu yönde

3.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    saat 10 da başlayarak 15 e kadar saatlik aritmetik ortalamayı alıyor MB.
    Karar 14:00 te açıklanacağı için 15:00 teki ortalama kuru etkiler tahminim.
    Sadece 15:00 teki kur da ortalamayı fazla değiştirmemesi lazım normal şartlarda.
    Bu sebeple fon satışı için hala vakit var 13:00 e kadar.
    Ya beklentiler doğrultusunda faiz artışı gelmezse.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Yani aslında çok derin nedenleri yok. İkisine birden giremeyeceğim için, biraz daha , mikro boyutta da olsa opi daha az volatil geldi. Son anda oph'ye de meyledebilirim.
    keşke birbirine çok benzeyen iki fon yapacaklarına tek fon olarak yönetseler. tarzı ve katagorisi farklı olsa neyse de. birbirine benzeyen iki fona ayrı ayrı odaklanmaktansa tek fon olarak devam etseler daha başarılı olabilirlerdi gibi geliyor bana.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Pandemi ortamında bizden başka faiz arttırımı yapan ülke varmı merak ediyorum.
    Aradım bulamadım böyle bir ülke.
    Herkes faiz düşürme telaşında.
    Yok hocam, ben de bulamadım, ya sabit bırakıyorlar ya düşürüyorlar. Dün borsayı öyle yükselten büyük ağabeylerin kulağı deliktir diye düşünerek öyle yazdım...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Evet tabii ki denebilir, hatta bunu burada yazan tüm forumdaşlar diyebilir. Mesele bu değil, mesele bu 2 alternatiften birini doğru olarak seçebilmek. Hangi alternatife göre hareket edersek edelim terste kalabiliriz.

Geçen ay herkes terste kaldı. Merkez kararını hiç kimse beklemiyordu. Bu kez de ne olacağı çok bilinmeyenli bir denklem.

Bu nedenle 3. bir alternatif olarak böyle kritik zamanlarda hiç kıpraşmamayı da düşünmekte fayda var.
    Şahsen ben de bu 3. alternatifi değerlendireceğim kendi adıma, artık nasip kısmet diyelim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. çok tuhaf bir piyasa ortamı var şu an. borsaya bakıyorum yüzde bire yakın eksi. sanki piyasanın istediği olmayacak gibi hava oluşturuluyor. madem öyle olacaksa dolar neden 7.70'in altına kayıyor? bir taraf yalan söylüyor ya da yatırımcıya tuzak kuruyor ama neresi? boşuna demiyorlar böyle günlerde sakin kalın diye. inşallah ters bir durum olmaz da öncelikle ülkemiz, sonrasında da biz yatırımcılar ufak tefek kazanırız.

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    çok tuhaf bir piyasa ortamı var şu an. borsaya bakıyorum yüzde bire yakın eksi. sanki piyasanın istediği olmayacak gibi hava oluşturuluyor. madem öyle olacaksa dolar neden 7.70'in altına kayıyor? bir taraf yalan söylüyor ya da yatırımcıya tuzak kuruyor ama neresi? boşuna demiyorlar böyle günlerde sakin kalın diye. inşallah ters bir durum olmaz da öncelikle ülkemiz, sonrasında da biz yatırımcılar ufak tefek kazanırız.
    Ben de tam bunu düşünüyordum. Bence piyasanın kafası hiç olmadığı kadar karışık. Beklenen olsa bile inanılmaz volatil bir öğleden sonra olacak sanırım. Ne faiz kararı olursa finansal enstrümanlarda ne sonucu olacağı da belirsiz.
    Uzun yıllardır ilk kez bugün trade etmiyorum hiç bir alanda.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 38/1003 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •