Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8016 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bozgurt
    neden gitmiyor bu?
    sıgıntı mı var?
    animıl gibi almalı, hanibal gibim olmalıydı,
    faiz mi düşürecek yoksam? asdas.
    Covit19 da yeni gelişmeler oluyor, küresel ve kitlesel bulaşma yoluna başvurmuşlar, bu sene kış çetin geçecek, ölmezsek seneye yırtarız. asdas
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Covit19 da yeni gelişmeler oluyor, küresel ve kitlesel bulaşma yoluna başvurmuşlar, bu sene kış çetin geçecek, ölmezsek seneye yırtarız. asdas
    Şimdiden 4000 i geçti.
    Geçen sene Mart ayında öyleydi

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    "Hızla mutasyona uğrayan, antikor oluşturmayan korona virüse karşı aşı hiçbir işe yaramaz. Kızamığın aşısı olur soğuk algınlığının, nezlenin aşısı olmaz. Kişi hayatı boyunca 200 kez nezleye, soğuk algınlığına yakalansa dahi vücudunda antikor oluşmaz. Bu yüzden, hızla mutasyon geçiren korona virüse karşı da aşı geliştirmek teknik olarak mümkün değil. Korona virüse karşı aşı diye tutturmaları tam bir küresel sahtekârlık. Düşünün, dünya üzerindeki 7 milyar insandan 600 milyonu aşı yapmaya zorladıkları takdirde ne muazzam paralar kazanacaklar."Dr. Montanari, kış aylarında yapılan soğuk algınlığı aşılarının da sahtekârlık olduğunu belirtiyor ve "Korona virüse karşı yapmamız gereken, bağışıklık sistemimizi güçlendirmemizdir" diyor.

İtalyan bir virolog imiş bunları söyleyen.. devamı için ..... https://www.yenicaggazetesi.com.tr/i...ik-57468yy.htm

Alıntı Originally Posted by describe Yazıyı Oku
    "Hızla mutasyona uğrayan, antikor oluşturmayan korona virüse karşı aşı hiçbir işe yaramaz. Kızamığın aşısı olur soğuk algınlığının, nezlenin aşısı olmaz. Kişi hayatı boyunca 200 kez nezleye, soğuk algınlığına yakalansa dahi vücudunda antikor oluşmaz. Bu yüzden, hızla mutasyon geçiren korona virüse karşı da aşı geliştirmek teknik olarak mümkün değil. Korona virüse karşı aşı diye tutturmaları tam bir küresel sahtekârlık. Düşünün, dünya üzerindeki 7 milyar insandan 600 milyonu aşı yapmaya zorladıkları takdirde ne muazzam paralar kazanacaklar."Dr. Montanari, kış aylarında yapılan soğuk algınlığı aşılarının da sahtekârlık olduğunu belirtiyor ve "Korona virüse karşı yapmamız gereken, bağışıklık sistemimizi güçlendirmemizdir" diyor.

İtalyan bir virolog imiş bunları söyleyen.. devamı için ..... https://www.yenicaggazetesi.com.tr/i...ik-57468yy.htm
    Benzer cümleleri 3-4 ay önce ben yazdığımda bu başlıkta birisi tarafından bilimsel olmamakla suçlanmıştım. Allah'ın kör cahili ile ne uğraşacağım deyip engelleyip geçtim.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Benzer cümleleri 3-4 ay önce ben yazdığımda bu başlıkta birisi tarafından bilimsel olmamakla suçlanmıştım. Allah'ın kör cahili ile ne uğraşacağım deyip engelleyip geçtim.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tamam da bu aşıyı olduğun zaman hastalık kapmayacaksın değil ki zaten. Grip aşısı grip olmanızı engellemiyor ki mesela... Yine grip oluyorsun ama ölme ihtimalin çok çok azalıyor. Bu da muhtemelen öle olacak. Bulaşı biraz azaltacak ve ölüm oranlarını çok aşağı çekecek. Mevcutda %3-5 olan ölüm oranları binde 3-5 e düşecek...mesela... daha az kişi ölecek ve o şekilde normale dönücez yavaş yavaş. Benim beklentim bu şekilde...

6.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Tamam da bu aşıyı olduğun zaman hastalık kapmayacaksın değil ki zaten. Grip aşısı grip olmanızı engellemiyor ki mesela...
    patates olur bu konu.. iyi rant var

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •