Sayfa 850/1002 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Türkiye’de borçların milli gelire oranı yüzde 137.6’dan 167.2’ye, toplam borç 1.24 trilyon dolara ulaştı. Bu borcun 50.9’u TL, yüzde 49.1’i döviz cinsinden.İflas bayrağını çekmedik bugünde.

2. yalovada son saatlerde baya deprem oluyor uyarmak istedim.ist civari olanlar deprem cantasini yanina alsin kapali yerdeyseler.

Erdoğan: Hazine ve Maliye Bakanlığımız, TCMB, diğer kurumlar ve özel sektör bundan sonda daha güçlü bir şekilde birlikte çalışacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Salgınla mücadele konusunda gereken herşeyi yapıyor, bilim insanlarının tavsiyesi üzerine atılması gereken adımları atıyoruz

Erdoğan: Salgının ikinci dalgasının tüm Dünyayı kasıp kavurduğu bir dönemde nispeten daha iyi bir durumdayız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Gerekirse bazı acı ilaçları içmemiz gerektiğinin farkındayız, dünkü faiz artışını bu çerçevede değerlendiriyorum

Erdoğan: Türkiye'yi faiz, enflasyon, kur sarmalından çıkarmamız şarttır

Erdoğan: Faiz sebeptir, enflasyon neticedir

Erdoğan: Faiz her şeyden önce paradan para kazanmak suretiyle insanları sömürmektedir

Erdoğan: TL'ye güveni artırarak, mevduatlarda döviz ağırlığının azalmasını sağlamalıyız

Erdoğan: Türkiye'ye güvenenlerin kazanç sağlayacağı bir ortam oluşturacağız

Erdoğan: Ekonomi ve hukukta reformu en kısa sürede Meclis'e getireceğiz

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,569
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Hazine ve Maliye Bakanlığımız, TCMB, diğer kurumlar ve özel sektör bundan sonda daha güçlü bir şekilde birlikte çalışacaktır
    şimdiye kadar niye calışmamıslar, cehape engelmin olmuş meeee

Sayfa 850/1002 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •