-
Türkiye’de borçların milli gelire oranı yüzde 137.6’dan 167.2’ye, toplam borç 1.24 trilyon dolara ulaştı. Bu borcun 50.9’u TL, yüzde 49.1’i döviz cinsinden.İflas bayrağını çekmedik bugünde.
-
yalovada son saatlerde baya deprem oluyor uyarmak istedim.ist civari olanlar deprem cantasini yanina alsin kapali yerdeyseler.
-
Erdoğan: Hazine ve Maliye Bakanlığımız, TCMB, diğer kurumlar ve özel sektör bundan sonda daha güçlü bir şekilde birlikte çalışacaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Erdoğan: Salgınla mücadele konusunda gereken herşeyi yapıyor, bilim insanlarının tavsiyesi üzerine atılması gereken adımları atıyoruz
Erdoğan: Salgının ikinci dalgasının tüm Dünyayı kasıp kavurduğu bir dönemde nispeten daha iyi bir durumdayız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Erdoğan: Gerekirse bazı acı ilaçları içmemiz gerektiğinin farkındayız, dünkü faiz artışını bu çerçevede değerlendiriyorum
Erdoğan: Türkiye'yi faiz, enflasyon, kur sarmalından çıkarmamız şarttır
Erdoğan: Faiz sebeptir, enflasyon neticedir
-
Erdoğan: Faiz her şeyden önce paradan para kazanmak suretiyle insanları sömürmektedir
Erdoğan: TL'ye güveni artırarak, mevduatlarda döviz ağırlığının azalmasını sağlamalıyız
Erdoğan: Türkiye'ye güvenenlerin kazanç sağlayacağı bir ortam oluşturacağız
-
Erdoğan: Ekonomi ve hukukta reformu en kısa sürede Meclis'e getireceğiz
-

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan: Hazine ve Maliye Bakanlığımız, TCMB, diğer kurumlar ve özel sektör bundan sonda daha güçlü bir şekilde birlikte çalışacaktır
şimdiye kadar niye calışmamıslar, cehape engelmin olmuş meeee
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri