Sayfa 568/940 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Adem bey bizde zorla çorba parasını çıkarıyoruz.Dün 3,76 dan tekrardan aldığım VKGYO bugün 3,92 satıp 9,11 tknsa aldım onuda 9,23 ten satıp tekrardan VKGYO yu 3,86 dan yerine koyduk.
    Dostlar DOÇE ve CİTİ TKNSA da mal topluyorlar satış hikayesinimi satın alıyorlar yoksa.
    Tknsa önce 12 ardından 15 hedefine yürüyecek. Bekleyen yemeği yer.
    Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Eyvallah Esselocan bey ...darısı OSTİM VE VKGYO KISACA (OSGYO) de olur inşaAllah -)) YTD.
    Beklemedeyim. İzliyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Adem bey bizde zorla çorba parasını çıkarıyoruz.Dün 3,76 dan tekrardan aldığım VKGYO bugün 3,92 satıp 9,11 tknsa aldım onuda 9,23 ten satıp tekrardan VKGYO yu 3,86 dan yerine koyduk.
    Dostlar DOÇE ve CİTİ TKNSA da mal topluyorlar satış hikayesinimi satın alıyorlar yoksa.
    Esma hanım ana yemek öncesi sıcacık çorba iyi olur.-))Teknosa ya gelirsek Yatay uykuda ne zaman uyanacak bakalım. 9.03 test edip tekrar çıkış yapabilir. 9.31 üstü çok iyi olur.Kesinlikle YTD. PROF HOCAM NEDERSİNİZ...

4.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Tknsa önce 12 ardından 15 hedefine yürüyecek. Bekleyen yemeği yer.
    Ytd.
    Teşekkürler Esselocan bey ARDYZ ile değiştirmek mntıklı olurmu ?Tabiki YTD.olmadan.Temelde iyisiniz..

5.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Esma hanım ana yemek öncesi sıcacık çorba iyi olur.-))Teknosa ya gelirsek Yatay uykuda ne zaman uyanacak bakalım. 9.03 test edip tekrar çıkış yapabilir. 9.31 üstü çok iyi olur.Kesinlikle YTD. PROF HOCAM NEDERSİNİZ...
    Teşekkürler ADEM bey hocamız bugün yok.Bunu almam için ARDYZ ile OZKGY iki hisseden birini feda etmem gerekiyor.Kararsız kaldım...

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Teşekkürler Esselocan bey ARDYZ ile değiştirmek mntıklı olurmu ?Tabiki YTD.olmadan.Temelde iyisiniz..
    ARDYZ, 34,5 stop, 36,16 üstü yükselen trentte yoluna devam etmek istiyor. 42,52 üst direnç bölgesi. Hacim fena değil. Yakın zamanda sermaye artırımından elde edilen gelir ile arge nin artırılmasına, ofis-personel ihtiyaçlarına harcanacağı bildirilmiş, bu da şirketin daha çok iş üretmek için çabaladığını gösterir. Siz alıp sattınız rakamlara daha aşina olan sizsiniz, karar sizde Esma hanım.
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Benimde dikkatimi çekti ..Cuma günleri Sayın Prof kayıplarda ....YTD -

8.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    ARDYZ, 34,5 stop, 36,16 üstü yükselen trentte yoluna devam etmek istiyor. 42,52 üst direnç bölgesi. Hacim fena değil. Yakın zamanda sermaye artırımından elde edilen gelir ile arge nin artırılmasına, ofis-personel ihtiyaçlarına harcanacağı bildirilmiş, bu da şirketin daha çok iş üretmek için çabaladığını gösterir. Siz alıp sattınız rakamlara daha aşina olan sizsiniz, karar sizde Esma hanım.
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Teşekkürler kardeşim..Ardyz den ümitliyim .Kafama takılan TKNSA da bu yabancılar geçen yakın zamanda net 4,milyon uzerinde lot toplamışlar.Yakın bizamanda bı hareket çekerler mi?Önceden bir habermi aldılar hareketleri sert çıktımı hızlı çıkar..Biraz izliyelim.hocamızda bir fikir beyan etsın.Herşeyin hayırlısını diliyorum Yaradandan.

Sayfa 568/940 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •