Sayfa 65/1003 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstat yabancı eurobond alım günüydü bugün. TLE emri verdim.
    TLE bizim tahvillerden etkilenmez ama kurdan etkilenecek, düşük fiyattan almış olacaksınız.
    Hayırlı olsun.
    Göz ucuyla da Nijerya, Ekvator, Arjantin,Mısır, Ukrayna'yı takip edin.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    GBC'ye bir kac soru sormustum.Bu aksam portfoy yoneticisinden gelen cevabi faydali olabilecegi dusuncesiyle yatirimci arkadaslarla paylasmak istiyorum.

//GBC fonumuz bir yabancı ETF fonu ve biz günlük en az % 80 ETF tutmamız gerekmektedir. Bu fonda amacımız yatırımcılarımıza potansiyel fırsat alanlarının içinde bulunarak USD bazlı istikrarlı bir getiri sunmaktır. Fonun vadeli piyasalarda maximum kaldıraç tutarı mevzuat gereği %20’yi geçememektedir, bu kaldıraç hakkımızı USD hedge ermekte kullanmayıp, bakır ve Euro paritesinde kullanmayı fırsatçı bir yaklaşımla uygun görmekteyim.

Fon an itibariyle Altın ağırlığında olmakla beraber, hatırı sayılır Bakır, ABD hisse senedi ve Euro paritesinde de pozisyonları bulundurmaktadır. Bu açıdan bir altın fonu olarak görmek doğru olmaz. Ben Altının mevcut konjonktürde önümüzdeki yıllarda ciddi sayılabilecek bir potansiyel taşıdığını öngörmekteyim, ancak ABD hisseleri, pariteler ve diğer Commodity lerde fırsatçı geçiş yapmaya hazır ve esnek durumdayız.*

Bu fon büyük bir fon olmasına rağmen , aktif yönetim tarzına daha uygundur.

Altın hedge’ini istediğimiz anda vadeli piyasalarda yapabilmekteyiz, ancak an İtibariyle tercih etmemekteyiz.
    //
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Paylaşımınız için teşekkürler...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by fkeles Yazıyı Oku
    Mps nin toplam degerinin %4 u bendeydi zaten. Bende kademeli olarak ciktim ve suanda 1m ile devam ediyorum mpsde. Rbh ve kpc de de yari yariya dusurdum. Suan emtia ve dovizde durmak daha mantikli gibi.

SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Performansı düştü diye sattım deseydiniz keşke mail atıp, azıcık silkelenirlerdi belki. Portföy büyükmüş.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. IPB bekledigim gibi sert hareketlere devam ediyor. Kimse bahsetmemis ama goz onune aldim ben.

5.  Alıntı Originally Posted by fkeles Yazıyı Oku
    Mps nin toplam degerinin %4 u bendeydi zaten. Bende kademeli olarak ciktim ve suanda 1m ile devam ediyorum mpsde. Rbh ve kpc de de yari yariya dusurdum. Suan emtia ve dovizde durmak daha mantikli gibi.

SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Portfoyunuz buyuk gozukuyor. Nitelikli yatirimcilara uygun olan serbest fonlara girmeyi hic dusundunuz mu ? Bence Mps , Rbh vb. fonlara yatirim yaparak biraz alt segmentte yarisiyorsunuz Tabi yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

Teşekkürler.
     Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Mps % +1.35 / 2,239735
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Portfoyunuz buyuk gozukuyor. Nitelikli yatirimcilara uygun olan serbest fonlara girmeyi hic dusundunuz mu ? Bence Mps , Rbh vb. fonlara yatirim yaparak biraz alt segmentte yarisiyorsunuz Tabi yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
    bende sizinle aynı fikirdeyim. Kendi adıma tacirler ttl nin aynısını kurarsa bende o tarafa geçeceğim veya istanbul portföyün serbest fonlarına geçeceğim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. Tca % -0.33
    Zpf % -1.13
    Zpe % +0.94

Sayfa 65/1003 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •