Sayfa 836/1002 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Viop - XXVII

1.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    faizler %20 olsa bir kısım yerli doları bırakır.
    ama eksi rezerve le ne olacak.doları ne tutacak.?
    yüksek faiz,yüksek kur dönemi geliyor herhalde.
    imf derin resesyon geliyor diyor.
    borç krizleride başlayacak
    Yerli enflasyondan elindeki paranın ezilmeyeceğini anladığında bozdurur dövizlerini, mesala 100-120 milyar dolar arası 1 sene piyasada dolar yükselmesin diye dağıtıldığı söylenen para var .Bunun ne kadarı dağıtıldı , ne kadarını yandaş parası olan aldı, ne kadarını dövizle çalışan şirketler piyasadan topladı.
    Son düzenleme : sindoma53; 21-11-2020 saat: 20:18.

2. Hukumetin son AB soylemlerinin Turkiye uzerindeki baskiyi azaltmak amacli diplomatik bir manevra oldugunu dusunuyorum.
    AB Turkiyeyi asla tek parca bir ulke olarak uye olarak kabul edemez. Bu 45 numarali bir ayagi 40 numarali bir ayakabiya sokmak gibi bir durumdur.

61 yil gecti. Onlarca hukumet gelip gitti. Daha Turkiyeye vize serbestisi bile vermediler. Ne kadar taviz verirseniz verin..Ne kadar reform yaparsaniz yapin...Hepsi beyhude...

AB uyeligi adina hic bir hukumet su anki iktidar kadar zamaninda siyasi acilim yapmadi. Butun acilim ve tavizler tek tarafli olmasina ragmen uyelik sureci sadece lafta kaldi.
    Azerbaycan bayragini yasakladik, cumhurbaskanimiz Erivana Ermenilerin ayagina kadar gitti...Kibrisi da vermistik. Doguyuda vermek uzere idik. Allahtan onlar baltayi kendi ayaklarina vurup pacayi kurtarmistik. Sonuc ayni. Batinin Tavizler listesinin bir sonu gorunmuyordu.

Bir kac gun once Ali Babacan; Biz muhalefet yapmaya degil, iktidari devir almaya hazirlaniyoruz dedi. Bunun bos bir laf oldugunu sanmiyorum.

Anlasilan Siyaset meydaninda yeni hareketler, yeni olusumlar, yeni ittifaklar, yeni bolunmeler, yeni projeler olacak

3. 10 yıldır layik değilmiyik ? sabah akşam stres kavga entrika...
    kim nasıl ve ne dayatmış ise
    az daha zorlarlarsa ultra liberal olucaklar

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    10 yıldır layik değilmiyik ? sabah akşam stres kavga entrika...
    kim nasıl ve ne dayamış ise
    az daha zorlarlarsa ultra liberal olup
    saçları maviye filen boyayacak duruma gelecekler.

Buna zaman kazanma deniliyor .
    Suriyeye girdik, libyada yer aldık, doğru Akdenizde arama yapılıyor,Azeriler bile bu boşlukta Ermenistanın elindeki yerlerin bir bölümünü aldı Rusya neden Ermenistanın yanında olmadı çünkü Macronu bir bok sandılar ikili oynayınca Putin yol verdi Azerilere ,S400 alındı hatta işi sağlam almak için Bıden den önce ,denemeleri yapıldı.Şimdi pandemiden dolayı hasar görmüş ekonomilerde RTE de ey Avrupa , ey Amerika demesi normal siyaset böyle birşey.

5.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Onu bilmiyorum da tuhaf bişi oldu şimdi apartman girişi merdivenlerini kireçle boyamış birileri

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu rakamlar XU100 için mi? XU030 için mi? Vadelisi için mi?
    XU30. Vadeli topiğinde vadeli rakamı yazarım.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Arkadaşlar haftasonu oldu sakin kafa grafiklere günlük haftalık vb.. bakıyorum. Bakıyorum... Bakıyorum...

Hacim korkunç. Tahvilde hareket belli. Borsada hareket belli.

Düşer çıkar demeyi sevmiyorum biliyorsunuz ama, bunun gözü çok yukarılara bakıyor, short / long her türlü dakikalık oynarım ama benim özellikle spot için sentimentim kesinlikle long, hisse pozları kapa aç yaptık bazılarında kayıp bazılarında kazanç oluştu ama viop harici hissede pozdan çıkmak için tek bir tane sebep göremiyorum hisse bazlı değişimlerle 2021 çok net borsa yılı olacak bana göre. Daha erken, ama erkenden yazalım sonra öyle böyle olmasın.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Dün TV'de eski komutanlar Türkiye'nin askeri kapasitesini anlatıyordu, saydı döktü, sonra bununla da sınırlı değil Fransa'dan Rafael, Avrupa'dan Eurofighter vs satın alabiliriz derken, moderatör ne ile alacağız para var mı dedi. Yedek imkanlar veya benzer bir şey dedi, yedek güç mü diye sordu, diğer komutan yedek akçe efendim yedek akçe diye söyledi.

Bunun dışında Ramazan Kurdoğlu da TV'de arada şu kadar altın ekstra var Gölbaşı'nda gizli bir yerde saklı diyordu, o tip bir şey de olabilir.

Benim düşüncem mesela 10 milyar dolar yurt dışında serbest bir hesapta olabilir, İsviçre, Singapur veya değişik ülkelerde.
    Zaman zaman varsa o paralar BIST vs değerlendiriliyor da olabilir.

Tabii bunlar komplo teorisi kategorisi içinde kişisel tahminim. Zaman zaman ters hareketlerin nedeni o olabilir, kimse düşen bıçağı tutmak istemez ya da ışığın ne olduğunu görmeden tünele girmez normalde.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 836/1002 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •