Sayfa 690/1001 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

1. garan ile en son iddialastigimda hisse 6.60 küsürlerdeydi
    %30 a kadar degerlendi

eylül ayindan beri endeksin bankacilik sektörü öncülügünde yükselecegini üzerine basa basa söyledim
    inananlar yola cikti
    platin ve aes ile ilgili görüslerimi hatirlayanlarda vardir

biraz sabırla para kazanmak cok basit

2. önümüzdeki dönemde ons cok sıkıştı
    kırılımın yukari yönlü olmasi görüsündeyim
    gram altın hakkinda usd/tl den dolayi yorum yapamiyorum ams ons ile ilgili görüslerim bu yönde

3. herkesin dilinde SISE hissesi var
    bu hafta takibinizde olsun

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yani biraz gerileceğiz anladığım kadarıyla.
    Bakalım bu hafta başlayacakmı o gerilme hareketi.

Aslında olumlu gelişmeler devam etse 1600 değil 2000 bile olabilir.
    Çoğu kişi şu anda parada.
    o paraları, hisseleri biraz yukarı çıkarıp.
    bak işte borsa gidiyor dedirtip,
    buralardan kaptıktan sonrada aşağıya salma ihtimalleri olduğunuda hesaba katmak gerektiğini düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Düşsün de ucuz ucuz alttan toplayalım hissi mi?
    Bende de var o
    Özellikle ISMEN ve takibimde olan birkaç kağıt var.
    bana5 TL den yukarı hisse almak yasak.
    AMA
    ISMEN 8 TL ye gelirse, 4 kadar kademe kademe almaya başlarım. 4 ü görürse de bütün hisseleri satıp onu alırım.

6.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    bana5 TL den yukarı hisse almak yasak.
    AMA
    ISMEN 8 TL ye gelirse, 4 kadar kademe kademe almaya başlarım. 4 ü görürse de bütün hisseleri satıp onu alırım.
    13 lirayı geçti ISMEN. Hele şuan rekor üstüne rekor kâr yaparken ve tarihin en yüksek temettü beklentisi varken üstadım senin dediğin fiyatlar ISMEN için hayal bence 10-11 lira arasına çekse kendini varını yoğunu satıp ISMEN alacak adam dolu.

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    13 lirayı geçti ISMEN. Hele şuan rekor üstüne rekor kâr yaparken ve tarihin en yüksek temettü beklentisi varken üstadım senin dediğin fiyatlar ISMEN için hayal bence 10-11 lira arasına çekse kendini varını yoğunu satıp ISMEN alacak adam dolu.
    Mal müşteriye satılır.
    PARA
    Mal satarken değil
    alırken kazanılır.
    Her malın bir kör satıcısı birde kör alıcısı vardır.
    Kimseye mani olmak gibi niyetim yok.
    Hani olursa gelirse dediğim fiyatlara alıcıyım.
    konu bu.

8.  Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    Sizin bu yabancılar çok mu hukuka aşıklar. Öyle olsaydı Görüşmek için darbeci Sisinin önünde sıraya girmezlerdi.Gene Gazeteciyi katleden Suudileri el üstünde tutmazlardı.Türkiyede darbedn aranan Fetö teröristlerine sahip çıkmazlardı.Hukuksuzlukları saymakla bitmez.
    Üstadim, ben yabancıların hukuk aşığı demokrasi timsali olduklarını düşünmüyorum. Ben milliyetçi biriyimdir, çocukluğum Atsız şiirleri okumakla geçti 😀😀 Tabii ki o seviyede değilim ama öyle bir yabancı hayranlığım / ozentiligim yoktur.

Bir laf vardır beni bir kez kandirirsan senin ayibin, ikinci kez kandirirsan benim ayıbımdir diye.

Hükümet 2002'de başa AB ilişkiler, BOP, ılımlı islam, küreselleşme, kürt sorunu, ekonomi vs. gibi söylemlerle başa geçti. Öyle ki muhalefeti ABD karşıtı olmakla sucluyordu...

Aradan geçen yıllarda, cumhuriyetin tüm kazanımlarına dinamit koyarken, siyasi konjonktür gereği 7 Haziran ve ardından yaratılan kaos ortamı sonucu ister istemez milliyetçi olmaya başladılar. Şimdi zamanında gram toz kondurmadiklari o özel yetkili savcıları arıyorlar 😀😀

Yani üstadım, adamların evrildigi durum ortada. Nerdeeeeen nereyeee.

Şimdi baktılar oylar gidiyor, ekonomi gidiyor yine aynı şeyleri söylemeye başladılar. Bugün ne dedi CB ve I.Kalin Türkiye'nin konumlanmak istediği yer AB'dir. Amacı bu yöndedir. Yahu daha dün AB'ye siz yolumuza biz yolumuza diyorlardi....

Piyasalar bunu yer mi ben bunu soruyorum.
    Ve imali da sormuyorum, hakikatten merak ediyorum ondan soruyorum. Eğerr yabancılar bunu yerse bu adamlar amma enayiymis derim. Ekonomi bilgim yok ama siyasi bilgime güvenirim. Bildiğim şey de şu artık kazan kaynıyor.

Durumun farkındalar , ne diyor S. Demirtaş çıkmalı , Osman Kavala'nin ne işi var içeride diyor, Mhp-Cakici korkusundan kendi diyemiyor, Bülent Arınç'a dedirtiyor, ortalığı yokluyor 😀😀😀

Arınç'ın oğlu da AKP MV bu arada.

Benim sahsi fikrim, bu adamlara güvenilmez, inanilmaz, oturup iş birliği yapılmaz, uzlasilmaz. Bugün ak dedigine yarın kara der. Sonra da suçu sana atar. Yapmisliklari vardır. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır 😀😀

Hafıza çok önemlidir.

Bizim millette yoktur.

Piyasaların hafızası var mıdır, göreceğiz. Bunu demek istemiştim. Amacım siyasi bir tartışma yaratmak değildi.

Sayfa 690/1001 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •