Originally Posted by esselocan Prof hocam ictimada sizi yok yazdım. Haberiniz olsun. esselocan bey TKNSA için bir araştırmanız oldumu?
Originally Posted by ACEMİ BORSACI Günaydın arkadaşlar ANHYT hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim .VKGYO gitti maşallah Adem kardeşim yeni çorba kokusu alıyorum sanki))) 8,59 bir ara direnç var orada zorlanıyor.geçemese az bir dinlenip güç alıp öyle kırmak isteyebilir.YtD.
Originally Posted by esma 8,59 bir ara direnç var orada zorlanıyor.geçemese az bir dinlenip güç alıp öyle kırmak isteyebilir.YtD. Tesekkurler Esma
YAYLAlara çıktık dostlar gelmek isteyen varmı?YTD:
kimseden cevap alamıyorum herkes ödev yapıyor herhalde.Sizi gidi çalışkan öğrenciler sizi...
Crdfa için cevap alamadım bende dewam eder mi yukarı yoksa tamam mı artık
Originally Posted by Eski_prof FMIZP ; 119.40 işlem görüyor... DİRENÇ ; 120.00... DESTEK ; 115.70 - 110.00 - 108.75... Yukarıda ; 120.00 kanal direnci sağlam geçilirse trend değişir ; 125.00 - 130.00 - 134.00 - 140.00 - 145.00... Y.T.D. 125 ten ıslem goruyor hocam ordan sattım. dırenc demıstınız. METUR hakkındakı goruslerınız nedır Hocam
Originally Posted by esma esselocan bey TKNSA için bir araştırmanız oldumu? Hayır. Dediğiniz gibi yabancı topluyor , yukarı sürecekler istedikleri bir anda. Okul için teknolojik ürünler alışa geçti diye düşünüyorum. Daha önce sabır edenlere hedef söylemiştim. Ancak tamamen yatırım tavsiyesi değildir .
Forum Rules
Yer İmleri