Sayfa 497/1200 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Kipanın çağrı alımı yani migros başvurusı onaylanmamış denilene göre kipa satılmadan önceki son 3 aylık ortalama oda 2.25 yapıyormuş o fiyattan çağrı olacakmış olumlu imiş artık düşüncelere işler mi işlemez mi görücez hayırlısı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by recep Yazıyı Oku
    katarın etkisi tam terste olabilir.oradan parasını kaçırmak isteyen zengin ailelerin parayı Tr'ye getirmesi veya yeni bir silah v.b. anlaşması gibi.
    Bencede mantıklı

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. Takip etmem gereken yer burasıymış bunu anladım. Sasa tecrübemden sonra derim ve linkten kazandım. Şimdi de dencm demişti hoca. Oradayım. Teşekkürler forum hocaları.

Alıntı Originally Posted by yufak Yazıyı Oku
    sacro hocam karele 4.11'den giriş yaptım. yükselişte hedef veya zarar stop verileriniz nedir ?

3.95 altı stop seviyesi.

yukarıdada 4.30 geçilirse yeni bir kanal açabilir.

4.30 ile 4 seviyeleri kritik seviyeler kısacası.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    Mantıklı ancak Türkiye de safını belli etmiş olacak.Hoş bu Arap milletinede pek güvenilmez hani, bakalım gelişmeler neyi gösterecek.....
    Az derin bakın arkadaşlar, katara bu yapılan muamelenin en büyük sebebi Türkiyeye yakınlığı zaten, sağladığı mali desteklerle krizlerde hükümete yardımı, Türkiyeyle yaptığı bir sürü silah alım anlaşması vesenair, amaç Türkiyeyi yalnızlaştırmak, en sonda satılmış amerikan köpeği olmuş arap krallarını kullanarak bunu yapmaya çalışıyorlar trump suudilere gitti kılıç dansı niye yaptı, abd deki suudi paralarını geri vereceğini söz verdi muhtemelen 360 milyar dolarını silah olarak vereceğini söylemedimi, bop için tüm kozlarını oynuyor amerika sırayla fetö-metö-darbe- develasyon her türlü silahı deniyor şimdide ülkemizde gezen katar paralarının geri dönmesinin peşinde, hem iranla arap savaşını kızıştırıyorlar bir taşta beş kuş peşindeler...
    Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

6. Sacro hocam bu haberden sonra yon ne olur sizce

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. yukarı tekrar döner mi tahmin?

8.  Alıntı Originally Posted by fiestaciboo Yazıyı Oku
    Bu gubrf de bi hareket olacak gibi sankileym.

düşüncelere kurşun işlemez.
    olsun be ortak şu pohtan kurtulak 2 aydır esir etti beni bide malüm daşşşşş var herkeş biliii oni fabrika ayarlarım bozuldu
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

Sayfa 497/1200 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •