Taraf gazetesinde yayınlanan "Gülen'i bitirme kararı 2004'te MGK'da alındı" manşetine konu haberi yapan Fetöcü Mehmet Baransu, 4 ayrı suçtan toplam 17 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Taraf gazetesinde yayınlanan "Gülen'i bitirme kararı 2004'te MGK'da alındı" manşetine konu haberi yapan Fetöcü Mehmet Baransu, 4 ayrı suçtan toplam 17 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İlk 2 dakikayı geçin
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Sosyal medya bu röportajı konuşuyor! 'Ülkücüyüm, Müslüman diye bunlara oy verdim ama...'
Erdoğan'ı ile hükümeti eleştiren vatandaşın röportajı sosyal medyada gündem oldu.
https://www.habererk.com/gundem/sosy...n-h138100.html
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Tcmb/özbaş:
- göstergeler toparlanmanın ekim'de sürdüğünü gösteriyor-bloomberg ht
- 2020'de büyük ihtimalle pozitif büyüme gerçekleşecek-bloomberg ht
- tcmb'nin önceki fonlama yapısı gereksiz karmaşıktı-bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri