Moderna: ABD'de aþýnýn acil kullanýmý için önümüzdeki haftalarda izin baþvurusu yapmayý planlýyoruz
Moderna: ABD'de aþýnýn acil kullanýmý için önümüzdeki haftalarda izin baþvurusu yapmayý planlýyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
saatlik graf.te 1290 a kadar bir düzeltme geliyor gibi..
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
EPGÝS: Akaryakýt Fiyatlarýnda Ýndirim 17/11/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 32 KRÞ/LT pompa satýþ fiyatlarýnda indirim gerçekleþmiþtir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
SonDakika
Ýmamoðlu'ndan Kanal Ýstanbul soruþturmasýyla ilgili ilk açýklama: Benim için devlet projesi deðil!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ercüment Ovalý hoca da iþi bitirdim demiþ.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/e...-a-315763h.htm
Ercüment Ovalý ve ekibi aþýda dev adým attý. Korona aþýsýnda bir Türk’ten daha büyük adým. Makale yayýnlandý, izin süreci devam ediyor
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Gereken Luzum üzerine bende ÝYÝ partiden istifa ettim.
Ýzlemedeyim.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri