40 000 lot citi bank ta kaldı malda kalmadı .birde deniz bankta 800 000 lot patronun malı tehlike saçıyor tahta rahatladı şimdilik yarın yada kapanışa göre toparlarız .borsada iyi olmalı borsada sinyal veriyor şimdiden
40 000 lot citi bank ta kaldı malda kalmadı .birde deniz bankta 800 000 lot patronun malı tehlike saçıyor tahta rahatladı şimdilik yarın yada kapanışa göre toparlarız .borsada iyi olmalı borsada sinyal veriyor şimdiden
Yılsonu temettü vermemek için düşük cıkartabilirler bilançoyu yabancı boşuna çıkmıyor hisseden toparlanması 5 6 ayı alır oda dünyada kriz felan çıkmazsa ben yön trendinin aşşağı olduğunu düşünüyorum ben kötümserim 20binin aşşağılarınıda görebiliriz ky panik halinde satarsa skıntı büyür Y.T.D
doçenin işi bitti bizle.. citi de çıksın da bas basa kalalım malın çoğu küçük yatırımcıda burdan mallanan büyüklerde maliyet 30 üstü
Son düzenleme : NEVZATWW; 24-11-2020 saat: 15:38.
bodrum güllük limanına 4 firma teklif vermiş ..bu gün teklifler degerlendirilicek .açıklanacak uygun firms.üç tane daha liman var özelleştirme kapsamında .biz güllük limanında yokuz olsaydık harika olurdu.bakalım diger limanlara teklif götürecekmiyiz..firmadan güzel bir açıklama gelmeli .yoksa yoksa yoksa yabancı borsa dergi kurumlar trabzon limanı dedikçe yabancı malını sattı .küçük yatırımcıda bende dahil ağzımız açık baktık.borsayı bilen bunu güzel degerlendirir.satış için fırsattı.şimdi burda mola vakti mola ne kadar olur bilinmez ama konjektör izin verirse vermezse geldigimiz yerlere gideriz.uzunda zirve artık şu an 40 lı fiatlar yukarda diptede .yazmıyayım yasayıp görelim hepimiz aynı gemideyiz .satış yerken bizler küçük yatırımcılar .bir birimize sataşmayı çok iyi biliyoruz .bunun yerine bir birimize bir seyler anlatmaya çalışsak belki güzelde olucak yön göstermiş olurduk .hakkımızda hayırlısı yıl sonu bilançosu umut ama bu bilanço bizi gördügümüz zirveye taşırmı önemli olan burası .çok uzun vadede evet uygun
nevzat benim sinir oldugum nokta şu limandamıyız evet gidecek diye düsünüyormuyuz evet ama bazı kişiler başka yerlerden gelip burada alın alın uçacvak gidecek 400 500 olacak diye diye çok kişinini kanına girdiler hala burdalar susuyorlar cünkü yazamıyorlar emin ol artarsa hisse (Düşüncem artmayacagı yönünde) biz demiştik gitti ne oldu diyecekler ya da uzun vadeli calışıyoruz 1 sene 2 sene bakmışız 5 ay sonra hisse gitti diyeceklerki biz dememişmiydik gidecek diye :Dbu şekilde ne yazıkki yanıltıcı kişiler var burada yazan lürfen bakın yineliyorum aynı gemideysek hadi verdiniz gazı aldıttınız ky ya hep veraber beklicez bari daha gaz veremeyin bi köşede izleyin kimsenin günahına girmeyin Y.T.D
Yer İmleri