Sayfa 32/170 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 1359 madde; 249 - 256 arası.

Konu: ANACM - Anadolu Cam Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by emrecegiz Yazıyı Oku
    Cok tesekkurler sayin tunai ve sayin anadolualp artik bedelsizleri alip gercek maliyet dususunu bekliycez bendede uc senedir soda var her bedelsizde maliyet dusuyor ancak surekli alimlarla maliyeti hep yukari cekiyorum

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de düzenli yeni alım yapıyorum. Hem soda da hemde anadolu cam da. Uzun zamandır günlük fiyatlar ile hiç ilgilenmiyorum. Rusya krizi olduğunda anadolu camın kimse yüzüne bakmazken bile satmadım. Şu anda bile hakettiği fiyata ulaştığını düşünmüyorum. Kendime ufak bir miktar ayırdım onula başka kağıtlarda al sat yapmaya çalışıyorum ama pek başarılı değilim. En azından o da tekdüze giden borsa hayatıma biraz heyecan katıyor
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

2. Sayin seyyar uzun vade beklediginiz saglam (soda aselsan anadolu trakya cam) kagitlar inanin alsattan daha fazla kazandiroyor ben bunu borsada yadayarak ogrendim

ANACM_ Anadolu Cam

3,82 üzerinde 3,90 hedef…

Geçen hafta 3,88’deki kanal desteğini test eden hissede, kar realizasyonlarıyla 3,75’e kadar gerileme yaşandıktan sonra Cuma günü yaşanan alımlarda 5 günlük ağırlıklı ortalamaya denk gelen 3,82 üzerine yerleşme pozitif. 3,82 üzerinde kalmaya devam etmesi durumunda yükselen kanala denk gelen 3,90 seviyesi hedef olarak izlenebilir. Mevcut pozisyonlar için stop-loss öneri seviyemizi 3,75 olarak belirliyoruz.

Kapanış: 3,83

Destekler: 3,82-3,80-3,75

Dirençler: 3,84-3,88-3,90

http://www.borsagundem.com/foto-habe...analiz/1200751
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

29 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arası ilk 5 aracı kurum bazinda net para girişi olan hisseler..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by emrecegiz Yazıyı Oku
    Sayin seyyar uzun vade beklediginiz saglam (soda aselsan anadolu trakya cam) kagitlar inanin alsattan daha fazla kazandiroyor ben bunu borsada yadayarak ogrendim

al,sat yapmak için teknik bilmek hemde hisseyi uzun süre izlemek gerekir ayrıca ben yapamam hissenin yükselmesine alışmışım psikoloji sattiktan sonra geri düşmesini beklemek sinirleri bozar o yüzden ben yapamam,

bence en iyisi iyi yerden maliyet yapıp beklemek,

Anadolu Cam Sanayi A.Ş.

Anadolu Cam'ın SPK'ya bedelsiz sermaye artırımı başvurusunda bulunduğu açıklandı. SPK Bülteni'nde yer alan duyuruya göre şirket, Kurul'a, kâr payından karşılanmak üzere 66.285.372 TL ve iç kaynaklardan karşılanmak üzere 239.714.628 TL'lik bedelsiz sermaye artırımı başvurusunda bulundu.
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by Osman Bey Yazıyı Oku
    Anadolu Cam Sanayi A.Ş.

Anadolu Cam'ın SPK'ya bedelsiz sermaye artırımı başvurusunda bulunduğu açıklandı. SPK Bülteni'nde yer alan duyuruya göre şirket, Kurul'a, kâr payından karşılanmak üzere 66.285.372 TL ve iç kaynaklardan karşılanmak üzere 239.714.628 TL'lik bedelsiz sermaye artırımı başvurusunda bulundu.
    Arkadaşlar hisseyi yeni yeni takip ediyorum lütfen bilgisizliğimi affedin ama bu kar niye böyle 200 mln lar civarındayken 40 lar civarında oluştu şatışlarda da bir düşüş yok sanıyorum teknik bir şey ama birisi sebebini açıklarsa aminnettar kalırım

Sayfa 32/170 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •