Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sayın Kartal, çok teşekkür ederim. Sizi tekrar forumda görmek benim için büyük bir sevinç. İnşallah burada paylaşım yapmaya devam edersiniz, sayenizde fonların ne olduğu konusunda bilgi sahibi olmuştum. Hemen Excel dosyasını indiriyorum. Tekrar çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=HDH
Bu nasıl bir fondur böyle![]()
Evet üstadım ben de uzun zamandır Yuji üstadımızın burada paylaşmış olduğu Excel dosyasını kullandım, inanılmaz faydalı bir dosya. Yani Yuji üstadımıza ne kadar teşekkür etsem azdır, güncel fon fiyatını otomatik çeken bir dosya. Ama sadece fonlarla kısıtlı olduğu için bir arayış içerisindeydim. Sağolsun Kartal üstadımız imdadımıza yetişti, kendisine minnettarım. Portföy çeşitlendikçe maalesef takibi de zorlaşıyor.
'Piyasa analizi sadece kendi pozisyonunu empoze etmektir' Şant Manukyan
Altın ons fiyatı teknik olarak 1860 lı seviyeleri aşağı kırınca paraşütsüz olarak düştü. Ve şimdi bu seviye güçlü direnç konumuna geldi.Aşağıda çok güçlü olmasa da 1810 seviyeleri destek konumunda. Şu sıralar fiyat buralarda geziniyor. Eğer burayı kırarsa 1730 lu seviyeler ve biraz altı güçlü destek konumunda. Şu an gözümüz 1800 seviyelerinde ne tür hareket edeceği. İzliyoruz. Altın düşerken bir de kur düşerse durum daha da olumsuz olur.
Yer İmleri