Sayfa 883/1006 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. merhaba, günlük 15 oran ile hesap açtım.hergun faiz getirisi anaparaya eklenecek. 15 oranı hic değişmediğini varsayarsak 32 gün sonunda almış olduğum oranı nasıl hesaplayabilirim?

Alıntı Originally Posted by Bloom44 Yazıyı Oku
    merhaba, günlük 15 oran ile hesap açtım.hergun faiz getirisi anaparaya eklenecek. 15 oranı hic değişmediğini varsayarsak 32 gün sonunda almış olduğum oranı nasıl hesaplayabilirim?
    https://mevduatlar.com/index.html bu sayfada en alt da.
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    iyiymiş hocam o zaman
    bizimkiler 14.20 civarı mk
    Oran, miktara göre değişiyor, Takasbank ta böyle çalışıyor yani:-)

Ama daha güzel olan özellik, kontrat aldığınızda kontrat tutarını nemalanan tutardan düşmüyor ve overall un tamamına gecelik faiz veriyor.

Hisse senedinde böyle değil...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Miktara gore değişiklik olduğuna emin misiniz kendi tecrübeniz mi? Ben boyle bir bilgiye rastlamamistim.

Bir de kurum da verim üzerinde fark yaratmıyordur diye düşünüyorum. Çünkü hepsi takasbank havuzunda toplanıyor. TPP üzerinde islem görüyor diye anladım.
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bende sadece %5 stopaj kesiliyor.

Gecelik %15 brüt vermiş. Bu oran viop hesabınızda ki miktara bağlı olarak değişiyor. Viop kontratı alsanıza tüm naktiniz nemalanıyor.

Aracı kurum yapı kredi yatırım.

5.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Miktara gore değişiklik olduğuna emin misiniz kendi tecrübeniz mi? Ben boyle bir bilgiye rastlamamistim.

Bir de kurum da verim üzerinde fark yaratmıyordur diye düşünüyorum. Çünkü hepsi takasbank havuzunda toplanıyor. TPP üzerinde islem görüyor diye anladım.
    Tecrübe ile gözlem...

Böyle de olması gerekmez mi?

10k ile 10000k paraya aynı oran vermesini garipserdim.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. Aboooo seneye 2021 yılı sonuna kadar Türkiye deki bankalardan 7000 kişi işten çıkarılacakmış.

7.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Aboooo seneye 2021 yılı sonuna kadar Türkiye deki bankalardan 7000 kişi işten çıkarılacakmış.
    Boşa sanal/internet/mobil şubelerine daha iyi oranlar vermiyorlar. Amaç işletim giderlerinden kısıp, halkı buna teşvik etmek. Tabi modern dünyanın getirisi ve doğalı bu. Sonucu da dediğiniz gibi olacak. Bunun önünde kimse duramaz.

8.  Alıntı Originally Posted by Poyraz Yazıyı Oku
    Boşa sanal/internet/mobil şubelerine daha iyi oranlar vermiyorlar. Amaç işletim giderlerinden kısıp, halkı buna teşvik etmek. Tabi modern dünyanın getirisi ve doğalı bu. Sonucu da dediğiniz gibi olacak. Bunun önünde kimse duramaz.
    ama çok fazla bu kadar beklemiyordum. Ayrıca bir çok şube de kapatacaklarmış.

Sayfa 883/1006 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •